mandag den 19. januar 2015

En efterskole med fokus på udvikling

I Danmarks folkeskoler sættes klassekvotienterne op, og det betyder færre lærere til hver enkelt klasse. Det går Bjerget Efterskole stærkt imod og gør det modsatte. I en tid hvor klassekvotienter sættes op, og der bliver færre lærere til hver enkelt klasse, gør Bjerget efterskole noget helt andet - her er kernen at gøre den enkelte elev endnu dygtigere. Derfor sættes klassekvotienten ned, og flere lærere sættes ind. Det er noget, der giver resultater og i klar opposition til, hvad der sker i den danske folkeskole. Bjerget Efterskole er nemlig for dig, der gerne vil lære noget og samtidig forbedre dig.

Udvikling, stærkt sammenhold og nye livserfaringer er blot nogle af de mange kernekompetencer Bjerget Efterskole fokuserer på. Netop af denne grund er Bjerget Efterskole en lille skole med plads til 70 elever, og det vil altid ligge fast.

Tid til at gøre dygtige elever bedre

At det er en lille skole betyder også, at der er meget mere tid til at hjælpe og dygtiggøre den enkelte elev ved at følge dennes udvikling nøje. Dette sker blandt andet ved at nedsætte klassekvotienter, så der er færre elever i hver klasse. Derfor bliver der også endnu mere tid til at hjælpe hver elev, så man når de mål, man har sat sig.

Derudover bliver der tilknyttet flere lærere til hver enkelt klasse, så der bliver endnu mere fokus på at hjælpe eleverne i præcis den retning, de ønsker at komme samt at finde frem til, hvilke kompetencer der gemmer sig, og hvordan disse bedst muligt kan drages nytte af. Det er netop de kernekompetencer, der gør, at Bjerget Efterskole til er for de elever der brænder for at lære mere.

Express Yourself

På Bjerget Efterskole lærer alle elever at tage ansvar for sin egen udvikling, for på Bjerget tror man på, at det er eleven, der allerbedst ved, hvad du ønsker at gøre. Her vil alle elever få helt nye værktøjer til at lære sig selv bedre at kende og samtidig lære at udtrykke og finde sine følelser. Bjergets mission er at hjælpe eleverne med at finde frem til mennesket i dig selv, så du kan vise, hvem du er. Og at du tør stå ved det. Ved at sætte klassekvotienterne ned, er der nu endnu mere fokus på at arbejde imod vores mission og gøre det bedste for hver elev.

Læs mere her

tags: Danmark, opposition, folkeskole, efterskole, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar