mandag den 10. februar 2014

Vinterferie i uge 7 på Politimuseet 2014

image description
Politimuseet byder i uge 7 børn og voksne velkomne, når vi slår dørene op for to spændende vinterferiearrangementer med fokus på opklaring og efterforskning; "Hvem er tyven" og Børnenes Politistation.
Mandag og fredag kan du være med til at opklare et indbrud, der er blevet begået på museet. Her skal du holde øjne og ører åbne, så du kan udpege den rigtige tyv. Undervejs vil du lære om politiets opklaringsarbejde; hvad er et godt og et dårligt vidne Hvad er et alibi Hvordan arbejder politiet med spor Kan to mennesker have det samme fingeraftryk Hvilket slags fingeraftryk har du Få svar på alle disse spørgsmål og meget mere til "Hvem er tyven" mandag d. 10. februar og fredag d. 14. februar fra kl. 11-16.

Tirsdag, onsdag og torsdag i uge 7 inviterer vi indenfor på Børnenes Politistation, hvor du bl.a. får mulighed for at teste dine evner som politimand. Træd ind i kriminalteknikerens værksteder og lær, hvordan man finder og arbejder med spor. Skriv rapport med penneskaft og blæk som i gamle dage, design dit eget politiskilt og sid på en rigtig politimotorcykel. Du kan også få taget dit fingeraftryk og få det med hjem. Børnenes Politistation har åben tirsdag d. 11., onsdag d. 12. og torsdag d. 13. februar fra kl 11-16.
Hele uge 7 kører vi desuden en konkurrence på museet, hvor du kan vinde en rundvisning for dig og hele din klasse på Politimuseet.

Institutioner bedes tilmelde sig på forhånd til; skoletjenesten@politimuseum.dk eller 35 36 88 88

Se mere på vores facebookside; www.facebook.dk/politimuseet


Læs mere her

tags: politi, indbrud, museum, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar