onsdag den 1. april 2015

Sundesutter.dk introducerer sutter til for tidligt fødte babyer

Sutter kan fås i mange forskellige modeller og faconer, men når det kommer til babyer, der er for tidligt fødte, er der nogle helt særlige behov, en sut skal opfylde. En baby der er født for tidligt, har nogle helt særlige behov, når det kommer til sutter. En så lille baby har et nedsat immunforsvar, og derfor er det utroligt vigtigt, at sutterne kan tåle at blive steriliseret ved høje temperaturer, således de er fri for bakterier.

For tidligt fødte babyer fra 2500 gram og op til 2 måneder er ikke så udviklet, som en baby der er født til normal tid. Det betyder, at sutten skal være ekstra lille i størrelsen, hvilket også gælder for både skjoldet og suttedelen. En sut til for tidligt fødte babyer er også skånsom over for babyens kæbe, gummer og gane.

For tidligt fødte babyer har et nedsat immunforsvar

På baggrund af babyens nedsatte immunforsvar, har suttens materiale stor betydning for at holde en god suttehygiejne. Silikone egner sig specielt godt til for tidligt fødte babyer, da det er et yderst varmetolerant materiale, der ikke ældes før tid eller tager skade på grund af de gentagne varmepåvirkninger. Derudover er silikone det mest allergivenlige materiale på markedet, og sutter produceret i silikone er fri for BPA, PVC og phtalater.

Fakta

Sundesutter.dk er forhandler af et stort udvalg af sutter til for tidligt fødte babyer og har blandt andet Difrax, Philips AVENT samt MAM start sutter i sortimentet. Sutterne kan købes på sundesutter.dk.

Læs mere her

tags: silikone, Philips, bakterie, Fakta, allergi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar