tirsdag den 29. december 2015

Målmand søges


Ny bog i TURBINE forlagets nye letlæste fodboldserie: De blå-gule-djævle JUNIORMehmet elsker at spille fodbold. Han drømmer om en gang at blive professionel angriber og score mange mål, så han kan gøre sin farfar stolt. Men hver dag, når skoleklokken ringer ud, skal Mehmet hente sin lillebror, Enes, og passe ham resten af eftermiddagen. Så Mehmet har ikke meget tid til at træne. En dag tager Niko og Alex ham med til træning i deres fodboldklub, de blå-gule djævle, og her får Mehmet en uventet chance.

"De blå-gule djævle - målmand søges" er andet bind i Junior serien om de blå-gule djævle. Bøgerne er gode og nemme at læse, og så er de perfekte til både piger og drenge, der elsker fodbold.  Dette er første bog i serien om de Blå-gule djævle. "De blå-gule djævle - Junior" er gode bøger, som er nemme at læse, og så er de perfekte til både drenge og piger, som elsker fodbold. Lix-tallet er på 22.


Bogen udkommer d. 28. december 2015 på Turbine


Målmand søges – De blå-gule djævle JUNIOR // Frauke Nahrgang // Illustreret af Eleonore Gerhaler // På dansk ved Per Straarup Søndergaard
Turbine 2015 // ISBN: 978-87-406-0698-0 // 54 sider // vejl. pris 249,95 kr


Læs mere her

tags: december, fodbold, angriber,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar