søndag den 30. marts 2014

Det nordjysk efterskoleidrætsstævner – NM i Floorball – sluttede med dobbeltguld til to Hørby-hold

Det andet af to værtsskaber for nordjyske efterskoleidrætsstævner – NM i Floorball – sluttede med dobbeltguld til to Hørby-hold, og således kunne både drenge og piger, efter en lang dag på banen, smykke sig med guldet.
Floorball er en upcomming idrætsgren både på klubplan, men også når det handler om interessen for at vælge netop dette fag i forbindelse med et efterskoleophold. Hørby Efterskole har været med som en af de første efterskole, der i det nordjyske forsøgte sig med floorball, som i begyndelsen var en lille idrætsgren ved siden af de traditionelle idrætsfag, men som i dag har vokset sig stort, og er blevet et fag, der tiltrækker rigtig mange elever.

Seks efterskoler deltog i stævnet i Hørby, og således er der også i dag på tværs af skolerne blevet et fællesskab, så eleverne i den daglige træning har noget at spille op til.

- Et stævne sammen med andre skoler er altid en god motivation, siger lærer Dennis Svendsen, der i de senere år har været ansvarlig for floorball på Hørby.

- Der er godt nok, at eleverne kan spille mod kammeraterne fra deres egen skole, men der kommer anderledes gang i spillet, når det er gæster, man møder på banen – så kommer det hele lidt op i tempo, forklarer Dennis Svendsen og nikker tilfreds mod de to guldmedaljer, som Hørby-eleverne ved stævnet hentede hjem til skolen.

I den kommende tid vil det være den anden af Hørby Efterskoles linjer, der kommer i centrum, når Musik-&Dramaleleverne tager fat på de sidste forberedelser til musicalen 'Grundtvig', der har premiere på skolen onsdag den 9. april kl. 19.30, og som fortæller historien om personen Grundtvig, der siden starten af 1800-tallet har stillet kritiske spørgsmål til sig selv, sine med-mennesker og sin samtid.

Læs mere her

tags: motivation, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar