onsdag den 22. januar 2014

Babysutten.dk er flyttet i nye lokaler

Efter at Babysutten.dk i flere år har boet i en garage, er de nu flyttet i større lokaler.
Efter at babysutten.dk i efteråret 2012 selv valgte at gravere sine sutter med navn, steg ordrene og ansættelsen af en person mere blev en nødvendighed. Derfor flyttede de det hele til lokaler ude i byen. Så med 300 m2, har de fået god plads til både lager og produktion. Og med to medarbejdere mere skal der være god plads.

Susanne Kristensen, ejer af internetbutikken Babysutten.dk, fortæller at det seneste Babysutten har fået ind er bamser og nusseklude fra det kendte svenske bamsefirma Bukowski Design. "De er endnu ikke så store i Danmark, men det er de i andre Europæiske lande. Så dem synes vi også at danske forbrugere skulle nyde godt af. Bamserne fra Bukowski Design egner sig også godt til brodering".

Med hensyn til udvalget af produkter / producenter vil de også løbende udvide deres sortiment. Igen siger Susanne Kristensen, at de lytter til kunderne for at få de ting ind i sortimentet som kunderne efterspørger. Babysuttens nuværende producenter er gode til at forny sig, og derfor vil de gerne beholde dem, men det forhindrer dem ikke i at kigge efter nye. Fordelen for babysutten.dk at bruge de sædvanlige leverandører er at de kan være sikker på den gode kvalitet.

Samtidig med at de prøver at forny sig med nye produkter, holder de fast ved de storsælgende produkter som de ved kunderne efterspørger igen og igen. F.eks. har deres sengetøj kørt i mange år. "Men da det er blevet tradition for mange at komme med sengetøjet med navn, til f.eks. barnedåb, vil vi naturligvis gøre, hvad vi kan for at levere til de kommende børn også, siger Susanne Kristensen, ejer af Babysutten.dk.


Læs mere her

tags: Danmark, internet, 2012, ansættelse, Ford, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar