søndag den 12. januar 2014

Ny ansøgningsrunde for støtte til multibaner

image description
Nordea-fonden og DBU støtter anlæg af op mod 30 multibaner med 10 millioner kroner fordelt over tre år. Anden ansøgningsrunde er nu sat i gang – med deadline 26. februar 2014.
Drømmer din klub stadig om en multibane, der kan give fodboldspillet helt nye muligheder og sikre en bane til boldspil og andre bevægelsesaktiviteter året rundt

Så kan I nu igen ansøge 'Nordea-fonden og DBU's multibanepulje' om støtte til halvdelen af udgiften til en multibane i jeres klub. Anden ansøgningsrunde er startet og løber indtil 26. februar 2014.

Nordea-fonden uddeler nemlig 10 millioner kroner til anlæg af multibaner i danske fodboldklubber i samarbejde med DBU over en periode på tre år. Puljen fordeles, så der i første ansøgningsrunde i 2013 blev uddelt fire millioner kroner, mens der i 2014 og 2015 uddeles henholdsvis fire og to millioner kroner.

De 10 millioner kroner fra Nordea-fonden, som er øremærket de op mod 30 nye multibaner, dækker godt halvdelen af anlægsomkostningerne. Den anden halvdel skal sikres med delvis egenfinansiering og anden ekstern støtte.

I første ansøgningsrunde modtog Nordea-fonden og DBU hele 68 ansøgninger, hvoraf 12 klubber blev udvalgt til at modtage støtte til en multibane.

De støttede multibaner etableres i fodboldklubber, men de har til hensigt at aktivere hele lokalområdet og skal facilitere mange forskellige boldspil: "Nordea-fonden er glad for at bane vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt," siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter aktiviteter, der fremmer gode liv.

Han bliver bakket op af Christian Bordinggaard, Fundraiser i DBU: "Multibaner giver en fantastisk mulighed for at styrke boldspillet og det sociale liv i og omkring fodboldklubben for alle aldersgrupper, så vi glæder os til, at endnu flere klubber kan få etableret en bane til gavn for hele lokalmiljøet."

Krav for at opnå støtte:

Nordea-fonden og DBU ønsker at støtte multibaner af høj kvalitet, og derfor er der en række krav, som skal opfyldes for at opnå støtte.

Banen skal for eksempel være multifunktionel; det vil sige med mulighed for forskellige boldspil og bevægelsesaktiviteter, den skal måle minimum 13 x 21 meter, og der skal være sociale opholdsmuligheder integreret i banens udformning. Alle banekriterier kan ses på DBU's hjemmeside.

Der kan ansøges om støtte fra 'Nordea-fonden og DBU's multibanepulje' til op til halvdelen af multibanens pris ekskl. moms, dog maksimalt 400.000,- kr. Det er afgørende, at multiarenaerne placeres et sted, hvor der dagligt kommer mange mennesker forbi.

Anden ansøgningsrunde til 'Nordea-fonden og DBU's multibanepulje' løber indtil 26. februar 2014, og klubber vil modtage svar primo april. Klubber ansøger via en motiveret ansøgning på DBU's hjemmeside.

Der vil også være ansøgningsrunde i 2015.



Læs mere her

tags: direktør, Nordea, 2013, fodbold, omkostninger, moms, miljø, 2014, DBU,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar