torsdag den 16. januar 2014

Søren og Mette – Børnetøj med mening

Børnetøj, hvor kvaliteten er i top, og der er kræset omkring designet.
Alle forældrene købte børnetøj i gaden, undtagen Søren og Mette – de solgte det på nettet. Det er en historie der er god nok til, at den fortjener sit eget spin off på de klassiske "alle børnene"-jokes. Det er den klassiske entreprenørånd der hersker hjemme hos ægteparret Søren og Mette. De kom for nogen år siden til den erkendelse, at børnetøj ikke bare er børnetøj, hverken hvad angår design, holdbarhed eller pris!

Søren og Mette blev enige om, at den eneste løsning på dette problem måtte være at starte deres egen netbutik. En netbutik hvor de ville sælge det børnetøj de vidste havde en god kvalitet, lækkert design og til en pris hvor de fleste kunne være med. Præcis som de selv ville have det – og fuldkommen modsat de erfaringer de havde gjort sig med deres egne børn.

Søren og Mette startede derfor med to holdninger til tøjet, som skulle blive gennemgående for deres tilgang til hvilket tøj der skulle forhandles på siden:

- Godt børnetøj giver børnene mulighed for bevægelse og leg
- Godt børnetøj kan holde til at blive brugt, præcis som børn bruger det

En helt anden, men også meget markant holdning, som Søren og Mette deler, er det at børn i dag meget let kommer til at rende rundt og ligne kloner af hinanden. Det er selvfølgelig en konsekvens af samfundets udvikling, hvor flere og flere store butikker tager en stadigt større del af de 'trivielle' produkter såsom tøj, madvarer og husholdningsartikler – det fører ofte til et smallere udvalg af produkter og dermed flere børn i det samme tøj.

Søren og Mette mener nemlig ikke, at alle børn skal være klædt ens. Derfor er det meget vigtigt for dem, i deres butik, at præsentere tøj og designs fra mange forskellige mærker, som måske ikke er så kendte på det danske marked. Dog stadig med det klare mål, at kvalitet, holdbarhed og pris skal være helt i top!

Søren og Mette har også fokus på andre essentielle ting for børnefamilien, den god service hvor kunden er i fokus, den fair handel – man får nemlig også 14 dages fuld returret og så har de naturligvis e-mærket, så man altid kan føle sig tryg.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar