tirsdag den 24. april 2012

Fire unge afholdsfolk holder oplæg i Odense

Fire unge fra Odense vil onsdag d. 25. april 2012 kl. 19:15 holde et unikt debatoplæg med titlen Ung uden alkohol i Ungdomshuset på Nørregade 60 i Odense.

Oplægget vil komme ind på, hvordan situationen ser ud for alkoholfri ungdomskultur i Danmark: Hvilken indflydelse har industrien og staten på det omsiggribende alkoholkultur
Hvordan arter gruppepresset sig i gymnasiemiljøerne
Er de unge alkoholikere Og hvad er alkoholisme egentlig
Hvilke bud er der - og har der været for unge på alkoholfrie alternativer til drikkekulturen

Disse spørgsmål vil oplægsholderne diskutere og søge at nærme sig et svar på. De fire unge vil desuden fortælle deres egne historier og egne bevæggrunde for at have truffet et i Danmark så usædvanligt valg som at leve et liv uden alkohol.

Debatoplægget vil udover at tjene som et oplysende arrangement for alle også være et eksperiment i at samle unge, der vil mødes og skabe alkoholfri miljøer, kultur og arrangementer på tværs af religiøse, politiske og andre forudsætninger.

De fire unge, der alle er bosiddende i Odense, er Jonas Andersson, 26, Lucas Huniche, 22, Anna Simona Degn, 20, og Jacob Munk, 19. Sammen har de taget initiativ til netværket Ung Uden Alkohol, som arrangerer oplægget. Desuden er de alle medlemmer af Danmarks Afholdsforening.

Arrangementet er gratis, og der vil blive serveret veganske cupcakes.
Et lille udvalg af relevant litteratur og merchandise vil være til salg.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar