søndag den 29. april 2012

Ny børnebog om mobning på fodboldbanen

Du er en tøs, fordi du holder med pigerne, sagde Jonas og gik tættere på. En røvslikker det er, hvad du er!

Jonas taler grimt til de andre i klassen. Og for det meste går det ud over Emil. I frikvartererne, når de spiller fodbold, går det helt galt. De hårde ord bliver værre og værre og snart eskalerer det til slåskampe og vold. Emil er træt af det, men hvad skal han gøre Hvis han går til lærerne, bliver det sikkert meget værre. Emil må selv finde på noget ...

"Frispark" er en letlæselig børnebog med slagfærdige illustrationer om drenge, piger, fodbold, mobning og venskaber. Bogen er velegnet som et udgangspunkt for en snak om trivsel i klassen og konflikter i skolegården. Bogen er sat med stor, letlæselig sats og har et lix på 14, så den kan bruges både til selvlæsning og højtlæsning. Forfatter Svend Erik Milsgaard har mange års erfaring med mobning og konflikter mellem børn fra sit arbejde som folkeskolelærer, og bogen er udarbejdet med læsesvage elever for øje.

Frispark er udkommet d. 1. marts 2012 på TURBINE

Frispark/ Svend Erik Milsgaard Illustrationer af Sidsel Brix og Tanja Eigendaal Turbine, Århus, 2012. 190 sider. ISBN: 978-87-7090-683-8 Vejledende pris: 249,- kr.

Læs mere her

tags: Århus, Vejle, fodbold, 2012, folkeskole, skolelære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar