mandag den 30. juli 2012

Fire nye ledere står i spidsen for dagtilbud

Tønder Kommune har sat navne på lederne af de fire nye områder inden for dagtilbud til børn

Tønder Kommunes dagtilbud til børn skal fremover være organiseret i fire områder ligesom skolerne, og der er nu sat navne på de fire ledere, der skal stå i spidsen for dagtilbudsområderne. Det er Hanne Bøhnke, Område Løgumkloster, Conni Baagøe, Område Tønder, Helle Eggers, Område Toftlund, og Susanne Karen Nielsen, Område Skærbæk.

Område Løgumkloster
Hanne Bøhnke, der er 56 år, har siden 1988 været leder af Bedsted Børnecenter.

Efter at have været pædagogmedhjælper i Horsens fra 1973 og siden i Stouby afsluttede Hanne Bøhnke i 1978 pædagoguddannelsen på seminariet i Aabenraa. Siden har hun været ansat på Toftlund Skole og i dagplejen i Rødekro, inden hun kom til børnecentret i Bedsted.

Område Tønder
Conni Baagøe, 50 år, er uddannet pædagog i 1987 og har været leder af Nordre Børnehave i Tønder de seneste 20 år. Hun har samtidig været leder af Vestre Børnehave fra juni 2009, og indtil den lukkede i juli 2010.

Desuden har Conni Baagøe i ca. et år været leder af kommunens støttepædagogkorps.

Område Toftlund
Helle Eggers, der er 60 år, afsluttede uddannelsen som pædagog i Aabenraa i 1974.

Siden juli i år har Helle Eggers været leder af Døstrup Børnehus. Inden da var hun fra 1996 og frem til lukningen i år leder af specialbørnehaven Den Lille Børnehave i Agerskov.

Hun har desuden været leder af Børnegården Huginsvang i Vojens fra 1989 til 1996.

Område Skærbæk
Susanne Nielsen, 51 år, er uddannet pædagog i Esbjerg i 1993.

Siden 2001 har Susanne Nielsen været leder af børnehaven Regnbuen i Skærbæk. Inden hun kom til Skærbæk, har hun bl.a. haft ansættelse på Sædding Skole i Esbjerg og døgninstitutionen Mini-bo i Esbjerg.

Susanne Nielsen har endvidere været børnehaveklasseleder for en specialklasse i Tarm og arbejdet på en døgninstitution for psykisk og fysisk handicappede børn og unge i Ringkøbing.

Læs mere her

tags: 2009, 2010, Esbjerg, Horsens, uddannelse, 1988, 2001, Ringkøbing, 1973, Aabenraa, Skærbæk, Tønder, børnehave, ansættelse, handicap,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar