lørdag den 7. september 2013

Auken og Hækkerup inviterer unge til speeddebat

Hvordan mener den kommende generation, at fremtidens natur og landbrug skal se ud Det er til debat, når miljøminister Ida Auken og fødevareminister Karen Hækkerup inviterer til speeddebat.
Publiceret 6. september 2013

Skal vi have mere natur og miljø, og hvem skal betale og hvad skal landbruget og fødevaresektoren leve af i fremtiden Det er nogle af de spørgsmål, som politikerne skal tage stilling til senere i efteråret. Men hvad tænker den kommende generation dem som skal leve i fremtidens natur og landbrug egentlig om de spørgsmål

Det skal miljøminister Ida Auken og fødevareminister Karen Hækkerup debattere på torsdag den 12. september, når Miljøministeriet og Fødevareministeriet inviterer til speeddebat om fremtidens natur og landbrug.

- Det er nu, at vi former fremtiden, og derfor skal vi høre, hvad de unge mener for det er dem, som skal leve med vores beslutninger. Deres stemme er vigtig at få med her, siger miljøminister Ida Auken.

Baggrunden for mødet er de 44 anbefalinger, som Natur- og Landbrugskommissionen offentliggjorde den 18. april i år.

- Unge landmænd er nogle af dem, der har det sværest. Derfor er det meget vigtigt, at vi tager dem med på råd, så vi ikke taber en generation af landmænd på gulvet og mister vækst og arbejdspladser, siger fødevareminister Karen Hækkerup.

Fakta om arrangementet
Til arrangementet skal de unge speeddate med hinanden om centrale spørgsmål, og derefter vil debatten blive sat fri i plenum. Miljøminister Ida Auken og fødevareminister Karen Hækkerup deltager i panelet sammen med formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild, præsident for Danmarks Naturfredningsforening Ella Maria Bisschop-Larsen og formand for Økologisk Landsforening Per Kølster.

Journalist og politisk kommentator Niels Krause Kjær styrer slagets gang.

Arrangementet foregår på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, torsdag den 12. september 2013, kl. 12.00 -17.30.

Arrangementet er det tredje i rækken, som Miljøministeriet og Fødevareministeriet har inviteret til som opfølgning på arbejdet med Natur- og Landbrugskommissionens anbefalinger.

Pressekontakt
Kommunikationskonsulent Jakob Bo Andersen, Miljøministeriet, tlf. 9132 9508
Pressesekretær Michael Dahl Nielsen, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, tlf. 2510 5343

Læs mere her

tags: Danmark, Naturfredningsforening, politi, 2013, fødevareminister, kommissionen, præsident, Valby, landmænd, miljø, Ida Auken, Fakta, Miljøminister,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar