lørdag den 21. september 2013

Baby Dan vinder Innovation Award 2013

Hvert år i september udnævnes på den store tyske børneudstyrsmesse Kind + Jugend produkter, som skal kæmpe om den eftertragtede Innovation Award. Prisen uddeles i 8 kategorier og i år løb danske Baby Dans nye sikkerhedsgitter til hjemmet, Guard Me, med prisen i kategorien World of Baby Safety at Home.

Det nye Guard Me by Baby Dan er lavet af paneler efter samme princip som en foldedør, men med den smarte detalje, at det automatisk folder tilbage, når gitteret åbnes.

Vi er meget glade for den anerkendelse, der ligger i at modtage prisen , fortæller salgsdirektør Søren Pjengaard. Det er helt usædvanligt med et gitter, som folder tilbage i stedet for at åbne ud i rummet. Det gør Guard Me ideelt til rum, hvor det før var svært at have et gitter. Vi lancerede gitteret her i sommer og har allerede fået meget positive tilbagemeldinger på det fra distributører og kunder, så vi har høje forventninger til gitteret og en Innovation Award er et stort skridt i den rigtige retning for os .

Blandt 183 produkter, som var indstillet i 8 kategorier, vandt Guard Me prisen inden for World of Baby Safety at Home. En jury bestående af 8 repræsentanter for internationale fagblade inden for børneudstyr samt sundheds- og sikkerhedseksperter valgte Guard Me som vinder, bl.a. på grund af det innovative i det helt nye foldesystem og pga. produktets fleksible anvendelsesmuligheder. Desuden lagde juryen vægt på, at Guard Me er ideelt til små rum, kan størrelsesjusteres med ganske få trin, kan anvendes både for neden og for oven ved trapper og at det automatisk folder tilbage ved et enkelt tryk på en knap og dermed er næsten usynligt.

Baby Dan producerer bl.a. sikkerhedsudstyr til børn, og er blandt de førende i verden inden for området. Det bekræfter den nye pris, hvor der virkelig lægges vægt på, at produktet er innovativt.
Det har et enkelt, skandinavisk design og er stort set usynligt, når det ikke er i brug.

Det nye gitter er 100% PVC-frit og overholder nyeste sikkerhedsstandarder. Det er designet, udviklet og fremstillet i Danmark på Baby Dans miljøcertificerede fabrik, og der er indgivet patent på produktet. Voksne kan åbne gitteret med én finger.

Det er ikke første gang, Baby Dan vidner en Innovation Award. I 2010 vandt Baby Dan Angel, som er vugge, skråstol og højstol i ét produkt, i kategorien World of Baby Furniture. Virksomheden er dog mest kendt for sine sikkerhedsgitre og små sikkerhedsprodukter til hjemmet. Faktisk har arbejdet med udvikling og design af sikkerhedsprodukter til børn givet Baby Dan en plads i den europæiske komité, der står bag udarbejdelsen af nye sikkerhedsstandarder. Så på den måde er den danske virksomheds mangeårige erfaring med til at danne grundlag for fremtidens sikkerhedsgitre.

På www.babydan.dk kan du også se videoer med information om Guard Me og hvordan det monteres.


Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2010, direktør, virksomhed, skandinavisk, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar