onsdag den 18. september 2013

Byg din egen Tyrannosaurus rex

BYG EN T.REX Forlaget Globe udgiver en rigt illustreret bog for børn om, hvordan og hvornår dinosaurerne levede - samt et samlesæt til skelettet af en Tyrannosaurus rex.

I den enestående interaktive bog BYG EN T.REX om dinosaurernes liv kan børnene (og deres forældre) bygge et 76 cm langt skelet af Tyrannosaurus rex af de vedlagte 49 modeldele af kraftigt pap. Der skal ikke bruges saks eller lim - de enkelte dele skal blot skubbes sammen.

I selve bogen er den oplysende og letlæste tekst fyldt med informationer, der elegant underbygges af talrige flotte og farvestrålende tegninger. Her fortælles om dinosaurernes tidsalder, om de forskellige slags dinosaurer, samt om, hvordan man finder dinosaurer.

Desuden skildres, hvordan dinosaurerne levede: hjerne og sanser beskrives, hvordan fandt eller fangede de føden, hvordan var deres tænder og kløer. Hvor farlige var de Hvordan sloges de med hinanden og nedlagde byttedyr Hvor store eller små var de Hvordan og hvor hurtigt bevægede de sig Levede de hver for sig eller i flok - og hvordan med æg og unger

Her får børnene på en god måde svar på de spørgsmål, de har, om denne spændende dyregruppe, der, selv om de fleste (!) forsvandt for mange millioner af år siden, vækker dyb fascination hos mange af os. For eksempel:

Hvordan brugte T. rex sine kraftige kæber og solide tænder, når den angreb et bytte

Hvordan samarbejdede mindre rovdinosaurer om at angribe større dinosaurer

Hvilken dinosaur kunne løbe op mod 60 km/t.

Billeder og yderligere information kan fås ved henvendelse til Forlaget Globe.

Bogfakta:
BYG EN T.REX
ISBN 978-87-7900-613-3
32 sider
Vejl. pris kr. 199,-
Anbefalet til børn over 7 år.
Bogen udkommer 20. september 2013.

Læs mere her

tags: 2013, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar