søndag den 31. marts 2013

Petit Podium fylder 1 år

For præcis 1 år siden på én af årets mest drilske dage flyttede påskeharen ind i Petit Podiums Pink topbar. Danmarks eneste online-platform for moderne børnefamilier www.petitpodium.dk var en realitet! En lille og ydmyg, men dog toneangivende platform for ligesindede blev skabt af fire ildsjæle alle med børn, familie og mode i fokus. Og som med alle andre fødselsdage, er den første noget helt særligt. Det er den også på Petit Podium.

Tænk sig, 1 år er gået siden Petit Podiums fire skabere sendte tvetydige gækkebreve ud i cyberspace. 1 år, siden kunstneren Jane Stubb Kirchhoff´s drilske og legesyge påskehare flyttede permanent ind i den pink topbar og 1 år med en stadigt voksende læserskare, der gør Petit Podium til det, den er. Den 1. April er noget særligt. Uden gæk. Det er nemlig Petit Podiums første fødselsdag og det skal naturligvis fejres. Ikke bare med balloner, kage og fest men med en ganske særlig forkælelse til platformens trofaste fans:

I anledning af Petit Podiums 1 års fødselsdag vil der i det ugentlige nyhedsbrev være en helt unik konkurrence. En konkurrence, hvor den heldige vinder vil blive forkælet i én grad, ikke så ofte set i cyberspace. Petit Podium er nemlig teamet op med flere af de samarbejdspartnere, som har været allermest populære på platformen over året og samlet alle præmier i EN stor konkurrence med EN heldig vinder. Der er kort sagt tale om en regulær gaveregn! Hvis ikke en 1 års fødselsdag er grundlag for heftig forkælelse, hvornår så

Petit Podiums logo er ikke uden grund en grafisk medalje. Medaljer uddeles nemlig oftest fra et podie. Det er her, på podiet, at man hylder, fejre og fremhæver det gode. Det er her, man anerkender en indsats, og der er herfra, man taler til en større forsamling. Det er fra podiet, man blåstempler kvalitet og ekstraordinær indsats symboliseret i medaljen.

For Petit Podium er andet og mere end blot en scene og en skueplads. Petit Podium er læsernes sikkerhed for ærlighed og grundighed. En garant for kvalitet. Og en understregning af, at selvom man er petit og ydmyg, kan man godt være betydningsfuld og toneangivende. Alt dette og meget mere betones i den storslåede FØDSELSDAGS-KONKURRENCE i nyhedsbrevet d. 2 april!

Petit Podium krævede en hård fødsel. Og er stadig i voksealderen. Men med en så velfungerende, vellidt og velklædt fødselar, er det fire stolte mødre, der kipper med flaget. Hurra for børn! Hurra for fødselsdage! Hurra for Petit Podium!

Læs mere her

tags: Danmark, kunst, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar