lørdag den 22. juni 2013

Nedtælling til sommerferie på Hørby Efterskole

En uge tilbage! Det er virkeligheden for eleverne på Hørby Efterskole, der efter at være færdige med mundtlige prøver har nogle få dage til afslutning sammen med kammeraterne på Hørby, inden skoleåret 2012/13 tager sin afslutning.

På Hørby Efterskole er sidste prøvedag mandag den 24. juni og herefter er der tradition for, at hele holdet samlet tager på tur sammen med lærerne inden selve afslutningen og dimissionen, der naturligvis foregår hjemme i Hørby.

I dette skoleår går afslutningsturen til Læsø, hvor holdet fra Hørby skal bo i Vesterø og her have base for en række fælles aktiviteter og ikke mindst begynde at få sagt det uundgåelige farvel til hinanden og efterskoleåret.

- Jeg tror, noget af det allervigtigste, eleverne lærer gennem et år på efterskole er at holde af mennesker, som de knapt nok anede eksisterede for 10 måneder siden, siger forstander Mogens Vestergård Pedersen.

De lærer, at livet er både alvorligt, muntert og godt, og de lærer at troen på livet som en fælles sag. Og har man først fattet, at friheden og lykken er en fælles sag, så bliver det let at passe på hinanden, værne om venskabet i respekt for at også modparten kan være med i fællesskabet.

Det endelige punktum for skoleåret sættes lørdag den 29. juni kl. 1100, hvor eleverne familier og venner er indbudt til dimissionsfest på efterskolen.

Læs mere her

tags: 2012, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar