onsdag den 28. august 2013

Ejendomsdagene samler de 100 vigtigste beslutningstagere i ejendomsbranchen

100 af de vigtigste beslutningstagere i den danske ejendomsbranche samles den 5.-6. september i forbindelse med Ejendomsdagene, som afholdes afholdes på det 5-stjernede Comwell Kellers Park i Vejle.

Ejendomsdagene er den nye årlige netværksbegivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark.

Pladsen på Ejendomsdagene er begrænset til i alt 100 deltagere for at sikre en eksklusiv oplevelser.

Arrangør er Estate Media, Nordens førende viden- og mediehus inden for bygge- og ejendomsbranchen.

Konferencens talerrække tæller de meste indflydelsesrige og nytænkende beslutningstagere i branchen og i forbindelse med en festmiddag fejrer branchen sig selv med Estate Magasins Priser til de aktører, der har gjort en særlig positiv forskel i bygge- og ejendomsbranchen i det sidste år.

Estate Magasin, som er bygge- og ejendomsbranchens uafhængige journalistiske magasin, udgives af Estate Media. Magasinets chefredaktør, Kamilla Sevel, er moderator på Ejendomsdagene og vært for prisuddelingen.

Talerne på Ejendomsdagene tæller en række af de mest indflydelsesrige og nytænkende beslutningstagere på det danske ejendomsmarked.

Arkitektgruppen BIGs CEO Sheela Maini Søgaard åbner Ejendomsdagene med et indlæg om de udfordringer, branchen står over for.

En anden af årets hovedtalere er Torben Möger Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark, som vil komme med et oplæg omkring sine visioner for det danske ejendomsmarked de kommende år.

PensionDanmark er blevet en af de helt store aktører på det danske ejendomsmarked og har investeret 9,6 milliarder kr. i danske erhvervs- og boligejendomme svarende til 7 procent af formuen. Målet er at øge denne andel til mindst 10 procent i 2015.

Blandt de øvrige talere er:

- Rasmus Friis, direktør, Tetris
- Rikke Lykke, Managing Director, Patrizia Nordics
- Nicholas Thurø, Managing Partner, RED Property Advisers
- Simon de Château, CEO, Partner, Sveafastigheter
- Carsten Viggo Bæk, adm. direktør, advokat, Thylander Gruppen
- Carsten Gørtz Petersen, Partner, Director, Sadolin & Albæk
- Rasmus Nørgaard, CIO, Nordic Real Estate Partners
- Peter Frische, ejendomsinvesteringschef, Industriens Pension.

Ejendomsdagene 2013 følger op på succesen i 2012. Det var første gang man samlede 100 beslutningstagere fra branchen under samme tag i 2 dage. Det blev en så stor succes, at Ejendomsdagene fra starten kunne kalde sig branchens største netværksbegivenhed.

Ejendomsdagene er inspireret af Fastighetsdagene i Sverige og Eiendomsdagene i Norge, som ligeledes på kort tid er blevet til nogle af årets vigtigste begivenheder for ejendomsbranchens nøglepersoner i de to lande.

For yderligere uddybende kommentarer og praktisk information vedr. dækning af konferencen kontakt CEO Nordic Nikolaj Pfeiffer, Estate Media, på mobil 29 38 74 80

Billede 1: Ejendomsdagene 2013 logo

Billede 2: Nikolaj Pfeiffer, CEO Nordic, Estate Media

Billede 3: Kamilla Sevel, partner og chefredaktør, Estate Media. Kamilla Sevel er en af de mest benyttede moderatorer på det danske marked for konferencer i bygge- og ejendomsbranchen. Hun har faciliteret langt over 100 konferencer med relation til bygge- og ejendomsbranchen og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Hun har i 22 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, direktør, Vejle, 2013, 1991, 2012, chefredaktør, journalist, Journalisthøjskole, ejendomsinvestering,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar