lørdag den 10. august 2013

Gøglerskole på Dronninglund Skole

I 2013 afholdt Specialguiderne i Dronninglund deres sommerskole sammen med Det Flyvende Kuffertcirkus. Sommerskolen blev til en Gøglerskole og blev afholdt på Dronninglund skole for de børn og unge der går i specialklasserne i den østlige del af Brønderslev kommune.

Gøglerskolen har varet i tre dage fra tirsdag den 6. august til torsdag den 8. august. Alle tre dage har der været specialguider til at guide deltagerne, samt instruktøren Søren fra Det Flyvende Kuffertcirkus, som har lært fra sig af alt sin gøglerviden.

Der har været stor gejst og gåpåmod fra alle de deltagende, også når det gjorde ondt eller blev svært. Det har været en god gruppe der har støttet og hjulpet hinanden på tværs af alder og køn, og der er indgået nye venskaber i løbet af de tre dage.

Det er rigtigt dejligt at se hvordan de sidder stille og lytter til alle de lange instrukser som Søren kommer med inden der findes nye rekvisitter frem fortæller specialguide Martin Jensen og fortsætter Jeg har flere gange hørt at de børn i denne gruppe ikke kan tage imod længere beskeder, men jeg har svært ved at genkende den beskrivelse i mit arbejde med børnene.

Gøglerskolen blev afsluttet Torsdag med et stort gøglershow som blev udført af Søren og alle de deltagende, og det var tydeligt at alle nød at vise hvad de havde lært i løbet af de tre dage.


Læs mere her

tags: 2013, sommerskole, Brønderslev,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar