torsdag den 8. august 2013

Her er årets mest populære skoletaskemærker

Når danskerne skal søge informationer om skoletasker så bruger de ikke bare den lokale taskebutik i gågaden. De bruger i høj grad også internettet. Ved at søge på Google, er det meget nemt at finde informationer om materialer, ergonomi og priser, samt udvælge farver og motiver.

De 10 mest populære skoletaskemærker der søges på i øjeblikket, genererer tilsammen mere end 8000 søgninger om måneden. En analyse fra findskoletasken.dk viser, at to mærker skiller sig markant ud som de skoletasker, der efterspørges allermest: Lego og Jeva. Sammenlagt står de for 56% af alle søgninger og der er næsten lige mange søgninger på dem hver.

- Tallene indikerer at danskerne er interesseret i gode ergonomiske skoletasker til deres børn. Det er præcis disse egenskaber både Lego og Jeva slår sig på, siger Lars Skjoldby, stifter af findskoletasken.dk en uvildig guide til køb af skoletasker.

Lego er gennem de senere år blevet et meget anerkendt skoletaskemærke og har bl.a. udmærket sig ved flere positive anmeldelser i forbrugertests. Jeva har med over 50 år i branchen, høstet masser erfaring om gode materialer og ergonomi.

På tredjepladsen som mest googlede mærke ligger det danske børnetøjsmærke Ticket-to-Heaven, som med 1.000 søgninger om måneden må nøjes med ca. halvt så megen interesse.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at der foretages flest søgninger efter skoletasker lige op til skolestarten efter sommerferien. Det viser sig, at omtrent 28% af søgninger på skoletasker foretages i juli og august.

Forbrugerne ønsker tests
Der ud over søger forbrugerne også efter forbrugertests på nettet:

- På vores hjemmeside, kan vi se at der også er stor interesse for de forbrugertests der bliver lavet. Desværre er der dog kun et enkelt laboratorium, der har foretaget forbrugertest på skoletasker i nyere tid. Markedet ville nyde gavn af flere tests fra andre laboratorier, hvilket ville give forbrugerne mest mulig objektiv data at vurdere ud fra, lyder opfordringen fra Lars Skjoldby.

Find hele analysen her.

Fakta:
findskoletasken.dk er en online uvildig guide som hjælper forbrugeren med at finde informationer om køb af skoletasker.

Analysen er foretaget af findskoletasken.dk på baggrund af tal hentet fra Googles søgeordsværktøj som indsamler tal på hvad brugere søger efter på Google.


Læs mere her

tags: internet, 2013, Google, Lego, sommerferie, værktøj, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar