mandag den 23. november 2015

Besøg julestalden på strøget i Aarhus


En række af Aarhus´ kirker og kirkelige organisationer, er i år gået sammen om at bygge en julestald på strøget. Hele december måned vil der være et væld af aktiviteter i stalden, herunder korsang, oplæsninger og konkurrencer.Folkekirkerne i Aarhus, valgmenigheder, frikirker og den Katolske Kirke i Aarhus, er blot nogle af de aktører, der er gået sammen om at bygge en julestald på strøget uden for den Katolske Kirke i Ryesgade. Stalden vil hele december måned summe af aktiviteter. Der bydes eksempelvis på korsang fra både voksen- og børnekor, oplæsning af juleevangeliet og andre julerelaterede tekster og der vil hver uge være mulighed for at deltage i konkurrencen om børnebøger, CD'er og gavekort.

Stalden, der er bygget af tømrerlærlinge fra Aarhus Tech, vil naturligvis indeholde en julekrybbe og tilhørende julekrybbe-figurer og vil genlyde af julemusik og fårebræg julen over.

Idemand bag julestalden, Georg Kjeldsen, og de andre aktører, ønsker med stalden er at sætte fokus på glæden og freden, som symboliseres i Jesusbarnet. Fred midt i ufred og lys midt i mørket. Ideen er blevet taget rigtig godt imod, og en lang række kirker og kirkelige organisationer, har tilbudt at stille op i stalden med et arrangement i løbet af december, eller at støtte initiativet økonomisk.

Åbningen af stalden foregår den 27. november kl. 16.30. Her vil der blandt andet være åbningstale ved Leder af Kirkens Korshær i Aarhus, pastor Morten Aagaard, oplæsning ved forfatter og kommunikationsrådgiver ved Aarhus Domprovsti, Brian P. Ørnbøl og korsang med Saralystkirkens gospelkor, KOINONIA.

Julestalden på strøget har åbent hver dag i december fra kl. 9 til 19 til og med den 23. december. Man kan læse mere om hvad der foregår de enkelte dage på hjemmesiden www.jesusicentrum.dk, som snart går i luften.

Læs mere her

tags: Jesus, økonomi, december, Ryesgade, kommunikation, organisation, lærling, konkurrence, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar