onsdag den 18. november 2015

Julestemning for de mindste på Tønder Bibliotek


Julen er startet i Tønder. Også på byens børnebibliotek er der taget hul på julens hyggeligheder, da der i fredags blev taget hul på den første af fire fredage med julesang –og historie for de mindste fra Tønder Kommunes dagtilbud.Også de kommende tre fredage vil børn fra Tønder Kommunes forskellige dagtilbud gæste børnebiblioteket i Tønder til højtlæsning af en julehistorie og fælles julesang. Børnene afslutter juleseancen på biblioteket med frugt og en drikkebrik til ganen, som Tønder Handelsstandsforening sponsorerer.

Det er ligeledes Tønder Handelsstandsforening, der har gjort det muligt, at børnene efterfølgende får en gratis tur med juletoget igennem gågaden samt tid på torvets julemarked til bl.a. at lade sig benove over byens flotte juletræ, få en tur på torvets karrusel og fri leg på torvets kunstige kælkebakke, inden turen går hjem til institutionerne igen.

Thumbs up fra premieregæsterne
Reaktionerne fra fredagens premieregæster, der kom fra Humlebo i Bredebro, Markledets Børnehave i Løgumkloster og Abild Børnecenter, var positive. Børnene var musestille, imens bibliotekar Margit Lindesø læste højt om husmusen og markmusen, og de sang højt og flot med, da kulturkoordinator Lau Grønager spillede kendte julesange på guitar. Da børnene havde fået deres forfriskning fra Tønder Handelsstandsforening gik de videre mod Torvet med en thumbs up til bibliotekets personale.

Læs mere her

tags: julesang, kunst, Tønder, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar