søndag den 8. november 2015

Natteravnene passer på de unge på J-dag


Natteravnene er til stede i over 90 byer landet over, for at hjælpe de unge med at J-dag bliver en glad aften.Natteravne i over 90 byer landet over vil være ude på J-dag fredag d. 6. november, hvor julebryggen skænkes op kl. 20.59 på diskoteker og værtshuse.

Natteravnene samarbejder med Carlsberg om at udbrede det fælles budskab om at gøre J-dag til en glad aften, hvor både unge og voksne drikker med respekt for sig selv og for omgivelserne.

-J-dag er en aften hvor tusinder af danskere går ud for at hygge sig og tage hul på julestemningen. Det er en aften, hvor man let kan få en tår over tørsten, især de unge bliver fristet. Derfor er Natteravnene på gaden det meste af aftenen og natten, fortæller Dan Taxbøl, sekretariatschef for Natteravnenes Landssekretariat.

En glad aften for de unge

Natteravnene er frivillige voksne, som hver weekend passer på de unge i nattelivet, og netop J-dag er en af årets helt store aftener. Her er flere Natteravnene ude end normalt, og de deler blå nissehuer og bolsjer ud til de unge.

- Vi gør meget for at det skal blive en glad og festlig aften. Vi uddeler Tuborgs populære blå nissehuer og bolsjer til de unge, og de stiller gerne op til sang, dans eller et kram, for at få fingrene i en blinkende nissehue. Samtidig er det en god anledning til en snak om at drikke med respekt, så det bliver en glad aften uden druk og uheldige episoder, fortæller Dan Taxbøl.

Dan Taxbøl understreger, at Natteravnene ikke kommer med løftede pegefingre, de unge ved det jo godt. De bliver bare mindet om det i en hyggelig tone.

- Vi har et mangeårigt samarbejde med Carlsberg/Tuborg om at J-dag foregår på en forsvarlig måde. Vores fælles mål er, at de unge skal have det sjovt uden at få for meget at drikke, fortæller Dan Taxbøl.

Læs mere her

tags: Carlsberg, diskotek, værtshus,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar