torsdag den 26. maj 2016

Tusind tips til en kujon


Rige Rolf har det hele – bare ikke modMidt i Paris bor dagdrømmeren Rolf sammen med sin velhavende familie i et gigantisk hus. Når han går tur med sin gamle hund, ender han næsten altid ved butikken på den anden side af parken. Der hjælper Ofelia sin far om eftermiddagen, og hende vil Rolf gerne lære at kende. Men hvor skal han finde modet Han er jo en rigtig kujon. Ikke bare når det kommer til piger, men når det kommer til alt.

Heldigvis har han en bog: Tusind tips til en kujon. Måske kan han blive lidt mere modig, så han lukker sig inde på sit private toilet og studerer siderne i bogen, mens han dagdrømmer om, hvad han ville gøre, hvis han nu bare havde modet.

Og så en aften, da Rolf er ude at lufte hunden, får han chancen for at afprøve modets grænser …

Tusind tips til en kujon er en humoristisk fortalt bog med skæve karakterer og skægge detaljer, hvor der både er plads til fjendskab, et røveri og også en smule kærlighed. Den handler om at være lidt bange og tilbageholdende, men også om at finde modet inde i sig selv, når det virkelig gælder.

Bogen er skrevet af den svenske børnebogsforfatter Eva Susso og illustreret af den prisvindende franske illustrator Benjamin Chaud, der har mere end 60 bøger på bagen. Både teksten og de markante stregtegninger giver bogen en helt særlig humor, der passer perfekt til både selvlæsning og højtlæsning.

Bogen udkommer d. 23.maj 2016

Tusind tips til en kujon // Eva Susso // illustrationer af Benjamin Chaud // på dansk ved Lisette Agerbo Holm
ISBN: 978-87-406-0665-2 // 110 sider // Vejl. pris 279,95 kr.


Læs mere her

tags: 2016, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar