onsdag den 6. juni 2012

De spurgte efter 1.000 toiletter og har fået det

To firmaer sammen om levering af 1.000 toiletter og 400 brusebade til Spejdernes Lejr 2012 i Holstebro

De fleste har prøvet at spørge efter et toilet . Men hvor går man hen, når man skal bruge 1.000 toiletter

Det spørgsmål har arrangørerne bag danmarkshistoriens største spejderlejr, der afvikles med ca. 35.000 deltagere i Holstebro i juli 2012, måttet stille sig selv. Nu er svaret fundet: Den internationale event-koncern eps har sammen med det danske firma, Dansk Toilet Udlejning, netop vundet det omfattende og specielle udbud på leverancer af 1.000 toiletter og 400 brusebade til lejren.

Moderne spejdere på toilet og i brusebad

- Moderne spejdere træder ikke bare tilfældigt af på naturens vegne. Nej, de går på toilet. De går også i bad hver dag, selv når de er på lejr, bor i telt og laver mad over bålet. Derfor har vi i samarbejde med organisationen bag Spejdernes Lejr 2012 været på jagt i både ind- og udland efter 1.000 toiletter og 400 brusebade. Med den aftale, der nu er lavet om leveringen, er vi nået et skridt videre i det enorme planlægningsarbejde, hvor vi i løbet af 14 dage opbygger en hel by på størrelse med Holstebro, siger Lars Stentoft, der er en af Holstebro Kommunes konsulenter bag planlægningen af lejren.

De to leverandører

Event-firmaet eps, der sammen med Dansk Toilet Udlejning har vundet leverancen på toiletter og brusebade, har senest leveret udstyr til U2 360° verdensturné. eps har hovedkontor i Tyskland og afdelinger i Polen, Australien og Nordamerika og senest en skandinavisk afdeling i København.

- Vi er stolte over at vinde dette udbud i konkurrence med andre dygtige leverandører i ind- og udland. Det passer perfekt ind i vores ambition om at vokse på det skandinaviske marked, siger managing director Bo Teichert fra eps scandinavia aps.

eps er blevet involveret i Spejdernes Lejr gennem ejeren af Dansk Toilet Udlejning Aps, Casper Frederiksen, som tidligere har samarbejdet med spejderne.

- Vi har ikke alene kapacitet til at levere så store mængder, som lejren med 35.000 deltagere og op mod 60.000 besøgende skal bruge. Vi glæder os meget til at løse opgaven for Spejdernes Lejr 2012 sammen med eps scandinavia og give alle en god oplevelse, siger Casper Frederiksen.

Læs mere om de to firmaer på www.eps.net og www.dansktoiletudlejning.dk

Flere oplysninger:

Konsulent Lars Stentoft, Holstebro Kommune, tlf. 2332 0279, mail lars.stentoft@mail.dk

Managing director Bo Teichert, eps scandinavia aps, tlf. 2845 9506, mail bo@eps.net

Indehaver Casper Frederiksen, Dansk Toilet Udlejning Aps, tlf. 4023 7271, casper@dansktoiletudlejning.dk

Læs mere her

tags: Tyskland, København, Polen, Holstebro, U2, udland, 2012, Australien, skandinavisk, organisation, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar