onsdag den 20. juni 2012

Smoothies for børn

Lækre smoothies kan være en enkel måde at få bugt med børns skeptiske indstilling til frugt og grøntsager. Med Smoothies for børn kan børn selv eksperimentere i køkkenet og lave lækre og nemme smoothies.

Bogen henvender sig til børn i alderen 7-12 år og indeholder opskrifter, som børn selv kan kaste sig over - med lidt hjælp fra voksne. Opskrifterne er enkle, består af 3-4 ingredienser og er for det meste baseret på mælkeprodukter. Der findes bokse med sjove eksperimenter, som børnene selv kan afprøve i køkkenet,og sjove og underfundige fakta om frugt og grønt. Vidste du f.eks., at verdens største vandmelon vejede 121 kg Derudover indeholder bogen et uddybende afsnit om smoothies, en frugt-ABC og en ordliste, der forklarer svære ord.

Bogen sætter gang i kreativiteten hos børn, og sidst i bogen er der plads til, at børnene selv kan finde på nye smoothie-opskrifter. Alle opskrifter er økologiske og med fokus på gode råvarer.

Henvender sig til både drenge og piger - smoothies er for alle Pædagogisk opbygget med sjove og letforståelige opskrifter Sjove eksperimenter og fakta til hver opskrift Mulighed for at tilføje egne opskrifter illustreret med flotte billeder af børn i smoothie- action

Bogen udkommer den 19. juni 2012

Smoothies for børn / Eliq Maranik. På dansk ved Lisette Agerbo Holm. TURBINE 2012. ISBN 978-87-7090-656-2, 66 sider. Vejledende pris 199 kr.

For yderligere oplysninger og anmeldereksemplarer kontakt venligst: TURBINE forlaget, redaktør Lisette Agerbo Holm, lisette@turbine.dk | 86 12 79 16

Læs mere her

tags: Vejle, råvarer, 2012, mælkeprodukter, kreativ, økologi, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar