onsdag den 13. februar 2013

Så er der børne-tv!

Den 4. marts går DR Ramasjang og DR Ultra i luften med to meget forskellige tilbud til både de små og de større børn.

For første gang får de små deres helt egen kanal, når DR Ramasjang bliver et helt trygt og legesygt småbørnsunivers, blandt andet med en ny morgenflade, Godmorgen Ramasjang , fra klokken 6.30-8.30, som både børn og forældre kan hygge sig med i de tidlige morgentimer, samt masser af nye programmer og gode klassikere.

På DR Ultra kan børn i skolealderen til gengæld se det, som er relevant og interessant for dem, med alt hvad det indebærer både det sjove, det eksperimenterende, det udfordrende og det alvorlige.

Der er langt fra en fireårigs verden til en 12-årigs. Fra den 4. marts går vi ind i en ny tid, hvad angår børne-tv, hvor vi har de bedste rammer for at kunne differentiere indholdet til børn. Det giver os mulighederne for at gå nye veje med børne-tv-genren og levere et langt bedre og mere alderssvarende tilbud til både små og store børn, siger Kirstine Vinderskov, der er kanalchef på DR Ramasjang og DR Ultra.

I boksene ude til højre kan man få det første overblik over nogle af de mange nye programmer, som får premiere, når kanalerne går i luften. Her fremgår det også, hvor man fremover kan finde en del af de eksisterende programmer, som mange børn og forældre allerede kender fra DR Ramasjang.
Pressemøde:

DR inviterer til pressemøde i DR Byen torsdag den 28. februar klokken 11.00, hvor DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn, kanalredaktør for DR Ramasjang og DR Ultra Kirstine Vinderskov samt udvalgte værter vil vise og fortælle meget mere om de to børnekanaler og svare på spørgsmål fra pressen.

Tilmelding kan ske til Anne Marie Berså (telefon 35 20 23 75), ambe@dr.dk. Nærmere information om pressemødet følger ved tilmelding.

Læs mere her

tags: direktør, DR Byen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar