lørdag den 4. juli 2015

Small is beautiful, Mini-morgenmadsserie fra WMF


Antallet af mennesker, der bor alene, er stigende. Knap 40 procent af alle husstande består af én person, og især antallet af 30–60-årige, der bor alene, vokser markant i disse år. I år 2030 vil husholdninger bestående af 1-2 personer udgøre 70% af alle familier.* Det har WMF taget konsekvensen af og lancerer nu WMF Mini-serien, der er både plads-, ressource- og energibesparende.WMF står i dag bag en række populære morgenmadsserier, alle i tidløst design og til brugervenlige priser. Enkle og stilfulde produkter. Nu udbygger WMF sortimentet med en verdenspremiere: markedets første morgenmadsserie i en mindre størrelse, beregnet til 1-2 personer. Sig godmorgen med WMF Mini.

WMF Mini-serien består af kaffemaskine, el-kedel, blender, toaster og æggekoger. Kaffemaskinen er den første af sin art; den brygger direkte i koppen eller i glaskanden (4 kopper). El-kedlen betjenes ergonomisk med én hånd og rummer 0,8 l. Toasteren tager en enkelt skive brød , æggekogeren 2 æg og den lille smarte bordblender kan lave to glas smoothies. Alt sammen praktisk og hensigtsmæssigt, hvis man bor småt, ikke er mange i husstanden eller bare gerne vil tænke miljørigtigt. En oplagt serie til studerende, singler, par uden børn, pensionister, osv. Energibesparelsen er 38-70% i forhold til de normale størrelser. Stilen er den samme velkendte fra WMF. Flot tidløst design i høj Cromargan kvalitet - blot i mindre størrelser.

Tysk design i højeste kvalitet.
Det tyske brand, WMF, er kendt for innovation, design og høj kvalitet, og det er nemt at forstå, når man ser og oplever WMF produkterne. Cromargan stålet er WMF's varemærke; den højeste stålkvalitet, der findes. WMF Lineo-serien er blevet overøst med designpriser. I over 125 år har WMF produceret kaffemaskiner og er i dag en af verdens førende producenter af kaffemaskiner til professionel brug.

Vejledende priser fra 499,-kr .

For yderligere info: Louise Ballegaard, Sales

Læs mere her

tags: Vejle, husstand, energi, studerende, innovation, miljø, Energibesparelse, miljørigtig, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar