torsdag den 9. juni 2016

Alvin Pang og hvad forældre laver, når du sover


Alvin Pang og hvad forældre laver, når du soverOm fem minutter kommer mor og henter Alvin. Så skal alle venner hjem, og Alvin skal med ind, så han kan komme i seng. Mor og Freddy skal nemlig nå en helt masse, når han er kommet i seng.

Alvin og vennerne undrer sig over, hvad deres forældre laver, når de sover. Rydder de bare op Har de pudekamp Spille de på play-station Alvin beslutter sig for at finde ud af det, så han sniger sig ud af værelset og liste ned i stuen. Han er sikker på, de voksne skal holde fest.
Men Mor og Freddy sidder bare i sofaen og spiser rester fra aftensmaden. Det er der ikke meget fest over. Senere falder de i søvn på sofaen – og Alvin falder i søvn under sofaen. Da han vågner er mor og Freddy væk, men da han lister op i seng igen, kan han høre dem grine og fnise inde i soveværelset. Han åbner forsigtigt døren … Og det han ser, sætter gang i hans livlige fantasi. Endelig finder han ud af, hvad de voksne laver, når han sover. Og han bliver stolt!

Alvin Pang er en livlig og fantasifuld dreng, der bor sammen med sin mor, stedfar og lillesøster. TURBINE har tidligere udgivet to andre bøger om ham.
Bøgerne er sjove for både børn og voksne, og det er svært ikke at komme til at holde af Alvin.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar