fredag den 17. juni 2016

Det foto, jeg ikke er med på


Anmelderroste Do Van Ranst understreger med Det foto, jeg ikke er med på, at han mestrer kunsten at skrive spændende bøger for børn og unge, hvor intet er, som det ser ud.
Indtil for tre år siden holdt Bas og Fiebie, der er fætter og kusine, altid ferie sammen i familiens sommerhus. Et sommerhus fyldt med minder. Minder om deres bedstefar, som aldrig har glemt at være barn. Men også minder om deres forældre og de spændinger, som altid fulgte med ferierne. Minder om fantasifulde lege og hemmeligheder i loftsværelset. Minder om den sidste ferie, hvor alt kom ud af kontrol, og de to familier forlod huset i en fart for ikke at vende tilbage.

Nu tre år senere mødes de igen. Det er deres bedstefars store ønske at samle sine sønner, svigerdøtre og især Bas og Fiebie igen. Og han har en vigtig grund: Det er tid til at afsløre en familiehemmelighed.

En smuk historie om kærlighed og dysfunktionelle familieforhold, hvor læseren gradvist opdager, hvad der gik galt den skæbnesvangre sommer.

Om forfatteren
Do Van Ranst (1974), prisvindende belgisk børnebogs- og ungdomsbogsforfatter. På dansk er tidligere udkommet Min far siger, at vi redder liv, Mødre er farlige med knive og I morgen rejser han.

Bogen udkommer d. 16. juni 2016.

Det foto, jeg ikke er med på | Do Van Ranst. På dansk ved Aino Roscher | TURBINE 2016 | ISBN 978-87-406-1012-3, 132 sider, vejledende pris kr. 249,95.

Læs mere her

tags: kunst, 2016, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar