fredag den 3. juni 2016

Superheltenes forbund


Superheltenes forbund – et nyt medlem
"Udover at være min bedste ven er Victor en helt normal dreng. Sådan da. Han ser ret normal ud, måske lige bortset fra hans uglede hår. Han opfører sig egentlig også ret normalt, tror jeg. Måske lige bortset fra, at han er temmelig klodset. Og, nå ja – så er der jo lige dét, at Victor er superhelt. Det er ikke særlig normalt."

Christoffer har fået nye genboer, og de viser sig hurtigt ikke at være helt normale. Christoffer får ikke bare en ny bedste ven i Victor, men også mere action og fantastisk superheltegejl, end han nogensinde havde turde drømme om. Det viser sig nemlig at Victor, hans lillebror, far og farfar alle sammen er rigtige superhelte og en del af Superheltenes Forbund.

Christoffer bliver, ikke helt modvilligt, revet med ind i et større gidseldrama og den klassiske kamp mellem superhelte og superskurke, da Victors lillebror bliver kidnappet af superskurkene. Men først skal han selvfølgelig gennem lidt superheltegrundtræning, sørge for at se tilpas sej ud over for superhelten Josefine, spise en masse pizza og meget mere før det store opgør.

Glæd dig til masser af action, superhelte og superskurke, humor, blodnæse, forelskelse, popcorn og nervepirrende spænding i selskabet med Superheltenes Forbund, når Christoffer bliver optaget som nyt medlem.

Bogen er skrevet af Søren Lindahl, der til daglig arbejder som advokat. Illustrationerne er lavet af Maria Buchmann.

Bogen udkommer d. 30. maj 2016

Superheltenes forbund – et nyt medlem // Søren Lindahl // illustreret af Maria Buchmann
TURBINE forlaget // ISBN: 978-87-406-1039-0 // 210 sider // Vejl. pris 269,95 kr.


Læs mere her

tags: 2016, superhelt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar