mandag den 7. maj 2012

Hørby-piger vinder DGIturnering

Håndboldeleverne fra Hørby Ungdomsskole har hen over efterårs- og vintermånederne deltaget i årets nordjyske DGIturnering sammen med hold fra såvel efterskoler som hold med anden baggrund.

I den forgangne uge blev slutspillet afviklet i hallen på Hørby Ungdomsskole og bød på spændende kampe og god stemning blandt de fremmødte hold og tilskuere. Ikke mindst blandt aftenens hjemmepublikum eleverne fra Hørby Ungdomsskole var begejstringen i top over præstationen fra efterskolens pigehold, der gennem hele turneringen har været ubesejrede og sluttede således også aftenen med at få tildelt guldet for en flot førsteplads.

Hørby Ungdomsskoles tre håndboldlærere er tilfredse med holdets udvikling gennem turneringen, hvor mange gennem kampene har ydet en stor indsats. Under finalekampene var der ros til målvogter Ditte Sørensen, ligesom aftenens topscorer Rikke Skovsgaard også gjorde sit for at trække sejren i hus.

- Gennem turneringen har holdet spillet og vundet mange tætte kampe, hvilket har udviklet deres vilje, timing og evne til at stå sammen som hold, siger håndboldlærer Mads Lauge Jensen, der sammen med sine to kolleger Line Højholt og Louise Gregersen er gået i gang med forberedelserne til næste de håndboldudfordring på Hørby Ungdomsskole, der kommer til at handle om afvikling af NM for efterskolehold onsdag den 7. marts.

Læs mere her

tags: besejrede, håndbold, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar