onsdag den 16. maj 2012

Odense er klar til Natteravnene...

Det stod klart efter nattens minitest af kendskabet til Natteravnene i Odense.

Her var borgmester Anker Boye, sangerinden Søs Fenger og Leasy-direktør Niels Thorborg på det ene hold, og chefredaktør på Fyens Stiftstidende Per Westergaard, direktør Bodil Ibsen fra Nørgård Mikkelsen og Natteravnenes stifter Erik Thorsted på det andet hold, på vandring i et stormomsust Odense City.

Både frysende unge i kø til de populære steder og folk på gaden glædede sig til Natteravnenes indtog.

Det første informationsmøde for de frivillige, der vil være Natteravne i Odense, finder sted på Rosengårdsskolen 1. februar i lokale D fra kl. 19-21, hvor Søs Fenger også vil give et par numre.

Dagen inden havde Natteravnene set dagens lys i det nordlige Grønland, hvor Uummannaq blev etableret som forening nr. 258. Og nogle måneder tidligere var Narsaq i Sydgrønland og Natteravnene på Suderoy på Færøerne blevet etableret, så Natteravnene kommer vidt omkring.

I 2012 forventer Landssekretariatet at skulle etablere Natteravne i Estland i samarbejde med Estlands justitsministerium og en frivillig organisation.
Og i april deltager Natteravnene for første gang i et landsmøde for Tyske Natteravneforeninger.

For yderligere information kontakt 70 12 12 99 eller www.natteravnene.dk

Læs mere her

tags: direktør, borgmester, Odense, storm, Grønland, sangerinden, 2012, chefredaktør, sangerinde, Fyens Stiftstidende, moms, organisation, Færøerne, Estland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar