onsdag den 17. juni 2015

Danmarks Statsminister indklages for overtrædelse af FN Børnekonventionen og Den Europæiske Menneske- rettighedskonvention


"Børn er dejlige. De er det vigtigste, vi har. Hvis vi bliver spurgt om, hvad der betyder mest for os i livet, så vil de fleste svare: Vores børn. Det vil jeg i hvert fald. Men børn er ikke kun vigtige for deres forældre og bedsteforældre. De er vores fælles fremtid." udtalte Statsministeren i sin nytårstale den 1. januar 2015.Foreningen Far er repræsenteret af forældre, bedsteforældre og pårørende af begge køn samt alle de politiske partier.

Foreningen Far indklager onsdag Danmarks Statsminister for overtrædelse af FN Børnekonventionen artikel 2 og 3, den Europæiske Menneskerettighedskonvention artikel 6, 8, 14 og 17 samt ligestillingsloven kap 2 i Danmark til ligebehandlingsnævnet.

• En ting er digital post for 1.2 millioner børn, som ikke sendes til begge forældre eller baseres på frit valg for forældrene.

• En anden ting er manglende frit valg for forældre til at lave egne aftaler positivt for barnet, hvis de ikke bor sammen (snart 50% af familierne) – det vil ofte være socialt bedrageri.

• En tredje ting er barselsloven, som hvad de fleste ikke ved, slet ikke anerkender at barnets forældre er biologisk far og mor som det første - kun mor - og ikke anerkender far efter 6 måneder på trods af DNA bevis og barnets ønske.

• En fjerde ting er manglende støtte til enlige og ligeværdige fædre, som mister arbejdet og har behov for boligsikring for børn og familie check.

• En femte ting er fædrebarsel, hvis far gerne vil eller det er bedst for barnet.

• Foruden hundredvis af øvrige hverdagseksempler med diskrimination af børn og fædre samt almindelige familier m/k i Danmark.

Klagen sker på baggrund af svar aktuelt fra ligebehandlingsnævnet på de første 25 principsager for børn og fædre, som blev indklaget af Foreningen Far på FN børnekonventionens 25 års fødselsdag. Ligebehandlingsnævnet skriver i sin konklusion, at der er tale om politiske valg, hvorfor Foreningen Far finder det nødvendigt at få ligebehandlingsnævnet til at afgøre, hvorvidt en nuværende og kommende Statsminister, som øverste politiske og offentlige leder er ansvarlig. En sag om overtrædelse af menneskerettighederne skal først være prøvet nationalt før den kan startes ved den europæiske menneskerettighedsdomstol.

Mange mennesker i Danmark tror at debatten om børn og fædre handler om besværlige forældre – mænd og kvinder – som selv "må tage sig sammen", men det gør den ikke. Den handler om glade børn, helt almindelige mennesker og gode skatteborgere, som oplever at stå uden enhver form for basal retssikkerhed i Danmark på en måde, som man slet ikke tror er muligt i et land som Danmark. Vi kan ikke sige hvem det rammer for det kan ramme alle børn og familier i Danmark. De ved det først når det er for sent eller når den sociale arv går igen hos børnene – det kan være hos en dreng eller en pige.

Hvis Danmarks Statsminister ikke er ansvarlig er det op til politikerne og en ny regering at ændre lovgivningen eller op til den enkelte forælder at starte en sag først ved retten i Danmark og senere ved den europæiske menneskerettighedsdomstol. De færreste forældre har råd og tid til dette samt ønsker at beskytte deres børn - og mon ikke barnet er blevet 18 år før sagen er afgjort ved menneskerettighedsdomstolen. Et forhold der opretholder diskriminationen af børn og fædre på familieområdet i Danmark.

Foreningen Far har forud for klagen anmodet Statsministeren om et møde og tilbudt at give en orientering for helt almindelige børn, forældre, bedsteforældre og pårørende i Danmark, som både er ligeværdige og samarbejder positivt. Statsministeren afviste mødet.

Vi skal have alle børn og borgere med i fremtidens velfærdsamfund.



Læs mere her

tags: Danmark, euro, FN, politi, retten, bedrageri, nytår, socialt bedrageri, lovgivning, nytårstale, domstol, retssikkerhed, regering, velfærdsamfund, DNA,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar