tirsdag den 9. juni 2015

De små synger i Aarhus


Babysalmesang er blevet en stor succes for kirkerne i Aarhus midtby. I maj og juni er der rig mulighed for at prøve det af i én af de seks kirker, der lægger hus til arrangementerne.Flere og flere kirker tilbyder arrangementer, der henvender sig til de helt små og deres forældre. Både spaghettigudstjenester, særlige børnegudstjenester, legestuer og børneklubber er på programmet rundt omkring i kirkerne i Aarhus midtby.

Ét af de store trækplastre har vist sig at være babysalmesang, som derfor også tilbydes af en række af kirkerne med stor succes. Arrangementerne strækker sig ofte over et par måneder i efteråret og et par måneder i foråret – gerne i maj og juni. Også i de kommende måneder er der fuld knald på babysangen.

Arrangementerne henvender sig til børn fra cirka 3 til 12 måneder, som kan møde op sammen med en forældre, bedsteforældre eller en anden voksen. Babysalmesang er et musikalsk tilbud, hvor der eksempelvis synges børnesange, siges rim og remser og leges med forskellige rytmeinstrumenter og andre rekvisitter.

Det er gratis at deltage i babysalmesang, men de fleste steder kræver det, at man tilmelder sig først. Man kan kontakte den enkelte kirke for tilmelding og nærmere information om arrangementerne. Kontaktoplysninger finder man nemmest på kirkernes hjemmesider.

Prøv babysalmesang her:
• Vor Frue Kirke: tirsdage kl. 11.30 indtil 16. juni
• Langenæskirken: onsdage kl. 10.30 indtil 3. juni
• Christianskirken: onsdage kl. 11 indtil 10. juni
• Aarhus Domkirke: de fleste fredage kl. 12.30 indtil 26. juni
• Skt. Markus Kirke: kontakt kirken
• Skt. Lukas Kirke: kontakt kirken

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar