fredag den 26. juni 2015

Når en pedal gokart står øverst på ønskesedlen


Hvad skal man gå efter, når det er en pedal gokart der står øverst på ønskesedlen Vi giver vores bud her.På et tidspunkt kan der meget vel komme til at stå gokart øverst på ønskesedlen. Det er ikke svært at forstå, for hvem vil ikke elske at drøne rundt i sin helt egen sportsbil. Men hvad skal man gå efter

Man skal ligge vægt på følgende 3 ting, når man ser på gokarts:

Konstruktion: Det er vigtigt at kigge efter en gokart med en robust konstruktion. En gokart skal bruges, og den skal kunne holde til noget. Kig derfor efter en gokart med en robust stålkonstruktion og gerne slagfast pulverlakering, som beskytter gokarten ekstra godt. En kofanger er også en rigtig god ide.

Køreglæde: Det altafgørende er selve køreglæden. Det kender vi fra os selv, når vi ser på bil og det er heller ikke anderledes med en gokart. Her spiller vægt og smidighed ind i billedet. Gokarten skal være let og smidig, og ikke som en tung kassevogn. Det man skal kigge efter er kuglelejer. Hjulene skal være udstyret med kuglelejer, og det er ekstra godt hvis også krank og pedaler er udstyret me kuglelejer. Friløbsautomatik er ligeledes af stor betydning for køreglæden.

Sikkerhed: Sikkerhed ved legetøj er altid en vigtig ting af kigge på. Kig efter lavt tyngdepunkt og spoiler. En gokart med lavt tyngdepunkt, gør muligheden for at vælte meget lille. Samtidig er friløbsautomatik med til at sikre at hænder bliver på rettet, og ikke kommer i nærheden af hjulene.

Vi anbefaler 2 gokarts fra Puky som sætter stor fokus på kvalitet og sikkerhed, men stadig kan fås til en fornuftigt pris.

Puky gokart F20: Gokarten til dit 3 årige barn eller en kropshøjde på 95 cm.

Puky gokart F550: Gokarten til dit 4 årige barn eller en kropshøjde på 105 cm.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar