tirsdag den 2. februar 2016

Danmark må hjælpe Maersk


Konkurrencen om at tiltrække og fastholde de bedste talenter globalt har fået Maersk til at indføre en ny global minimumsstandard for, hvor mange uger kvinder kan gå på barsel med fuld løn.Foreningen Far anbefaler at politikerne straks sikre frit valg og lige muligheder til barsel for begge forældre i familierne for, at skabe verdens bedste arbejdsstyrke og hjælpe Maersk.

Med det nye og tilsyneladende nødvendige forslag hos Maersk om udvidet barsel til kvinder, vil kvinderne højst sandsynligt blive stresset, mændene mister familien og børnene bliver taberne.

Skilsmisser som følge af manglende forældre samarbejde og kommunikation om børnene i en travl hverdag i familierne med et eller to karrierejobs er et stigende globalt problem. De fleste skilsmisser sker før barnet fylder 3 år og det er synd for alle. Der er samtidig allerede i dag flere kvinder end mænd på universiteterne, hvilket vil have betydning i fremtiden og snart tale om 50% skilsmisserater for danske børn.

Maersk skal naturligvis sikres verdens bedste medarbejdere ved at sende et klart signal om frit valg og lige muligheder for mænd og kvinder i alle familier samt ligge vægt på familierne og børnenes livskvalitet. Det bliver herved attraktivt for dygtige medarbejdere i kerne familier og de 36 moderne familie former på verdensplan, at arbejde for Maersk - som viser rettidig omhu.

Maersk har gjort meget for Danmark. Danmark må nu hjælpe Maersk med frit valg og lige muligheder til barsel for begge forældre. Det skaber et positivt familieliv, glade børn og medarbejdere i verdensklasse.





tags: Danmark, politi, stress, skilsmisse, livskvalitet, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar