onsdag den 8. august 2012

Attraktiv ulykkesforsikring til børn og unge

Nordflex Assurance Agentur ApS kan i samarbejde med forsikringsselskabet Chartis Europe S.A. tilbyde en yderst attraktiv ulykkesforsikring for børn og unge.

Hvert år kommer ca. 170.000 børn ud for en ulykke. Alligevel har mindst en femtedel af de danske forældre ikke sørget for en ulykkesforsikring til deres børn. Dette betyder, at mindst hvert tredje barn eller ung nu står uden en ulykkesforsikring. Derfor bør rigtig mange forældre nu kontrollere deres forsikringer og ikke mindst om deres børn er dækket af en ulykkesforsikring. Børn er ikke automatisk omfattet af forældrenes forsikring . Forældrene skal selv sørge for at få dem skrevet på.

Hidtil har en række af landets kommuner haft kollektive ulykkesforsikringer, der dækkede børn og unge i skolen og i dagtilbud. Efter Indenrigsministeriets afgørelse pr. 19. august 2011, må ingen kommuner længere tegne kollektive ulykkesforsikringer for børn og unge.

Nordflex Assurance Agentur ApS kan i samarbejde med forsikringsselskabet Chartis Europe S.A. tilbyde en yderst attraktiv ulykkesforsikring for børn og unge. Forsikringen dækker 24 timer i døgnet i hele verden. Forsikringerne kan købes fra kr. 344,- direkte på www.mayday-rescue.dk.

Familien bør være opmærksom på, at ulykkesforsikringen ikke automatisk er en del af familieforsikringen.

Yderligere oplysninger kan fås hos Nordflex Assurance Agentur Aps, tlf. 4810 5161

www.mayday-rescue.dk

Læs mere her

tags: 2011, forsikringsselskab, Europe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar