fredag den 24. august 2012

Kulturskole klar med nye initiativer


For børn og unge med interesse for billedkunst er der flere spændende nyheder på Tønder Kulturskoles program

Tønder Kulturskole har taget fat på en ny sæson med en række spændende nyheder på programmet. Det gælder bl.a. inden for billedkunst, hvor et af de nye tilbud er kortere forløb à fire uger for børn i 4.-9. klasse. Her får børnene mulighed for at boltre sig med skulptur, maleri, design, keramik og grafik.

- For børn i 2.-3. klasse udbyder vi fortsat længere kurser over hele året med skiftende lærere. Men vi har konstateret et behov for nogle lidt kortere kurser, så det prøver vi nu med store forventninger, siger kulturskoleleder Henrik Thaysen Dam.

En anden spændende nyhed fra kulturskolens billedkunstlinje er et grænseoverskridende projekt med titlen I Noldes fodspor . Projektet retter sig mod grænselandets unge kunsttalenter fra 7. og 8. årgang og er tilrettelagt som en weekendworkshop den 22.-23. september med besøg forskellige steder, hvor Nolde har boet og opholdt sig og naturligvis på Nolde Museet.

For de ældre elever og voksne har Kulturskolen også en række spændende tilbud, bl.a. åbent atelier, croquis tegning, foredrag og flere weekendworkshops.


Fakta:

Billedkunst er en af Tønder Kulturskoles otte forskellige linjer. De øvrige er talentlinje, musiklinje, producerlinje, drama- og teaterlinje, designlinje, danselinje og forfatterlinje.

Tønder Kulturskole har til huse i Medborgerhuset i Tønder. Medborgerhuset er dog kun ét af skolens mange undervisningssteder rundt om i hele Tønder Kommune. I Løgumkloster har kulturskolen eget hus, andre steder lånes lokaler, oftest på skoler, når der lokalt er tilstrækkelig mange tilmeldinger.

Læs mere her

tags: kunst, Tønder, undervisning, forfatter, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar