fredag den 3. august 2012

Babytegn i de royale gemakker

Prinseparret opfordres til at lære prinsesse Athena babytegn.

Interessen for at lære babyer fra 6 måneder simple tegn og fagter, er for alvor blevet stor i Danmark. Babytegn, også kendt som babysigning, har længe været stort i udlandet og en aktivitet set på lige fod med babysvømning, og meget tyder på, at babytegn er ved at vinde indpas i de danske familiehjem.

Babytegn er blevet voldsomt populært i de danske hjem gennem den seneste tid og det er med god grund. Forskningen taler sit klare sprog, og det gør de mange positive erfaringer fra landets forældre også. siger Kim Anna Hansson, mor til to piger på 1 måned og 3,5 år, og stifter af virksomheden BabySigning.

I anledning af Prinsesse Athenas 6 måneders dag sendte Kim Anna Hansson dvd en: Rytmik & Babytegn til D.K.H Prins Joachim og Prinsesse Marie.

Dvd en er en rigtig god måde at komme i gang med brugen af babytegn. Babytegn har mange fordele, både sprogligt, men også for barnets selvværd og forståelsen mellem forældre og barn. Jeg opfordrer især tosprogede hjem til brugen af babytegn, da der herved er en fællesnævner mellem de talte sprog, og man oplever, at børnene lærer at tale langt tidligere. fortæller Kim Anna Hansson, der selv har gjort brug af babytegn til at lære sin datter spansk, da familien boede i Mexico.

Med babytegn kan man kommunikere med sit barn, inden det lærer at tale. Forældre kan starte med at lære deres børn babytegn fra de er 6 måneder. Allerede fra 8 måneders alderen kan børn bruge finmotorikken til at lave babytegn, og derved udtrykke sine følelser og fortælle om sine oplevelser. Babytegn giver babyerne mulighed for at blive forstået, det reducerer frustrationer og giver barnet et større selvværd.

BabySigning har spredt sig som en steppebrand i Danmark, og derfor mener Kim Anna Hansson, at det er på tide at de royale stifter bekendtskab med babytegn: Jeg opfordrer prinseparret til at bruge babytegn for at stimulere prinsesse Athenas kommunikative evner før tale, og har derfor sendt dem dvd en med babytegn som gave.

Fakta:
Kim Anna Rebecca Hansson er selvstændig erhvervsdrivende og stifter af virksomheden BabySigning. Derudover er hun mor til to piger og er netop nu på barsel med den yngste.

BabySigning har udgivet dvd en Rytmik & Babytegn en underholdende og lærerig dvd som fremmer kommunikationen mellem småbørn og forældre. Dvd en er for børn i alderen 0-3 år og deres forældre.

BabySigning sidder til daglig på Copenhagen School of Entrepreneurship, som er det samlende sted for studerende, undervisere, forskere samt erhvervsliv, der har en reel interesse i tværfaglig, praktisk og vidensbaseret entreprenørskab. For mere information, besøg cse.cbs.dk

Læs mere her

tags: Danmark, dvd, Athen, selvstændig, udland, virksomhed, Mexico, prinsesse, kommunikation, studerende, sprog, Forskning, svømning, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar