mandag den 20. januar 2014

Børnene fylder Koncerthusets Studie 1

Til foråret vil flere tusind børn finde vej til Koncerthuset - og der er lagt op til både galla og mysterier.
MGP Galla 2014
Tidligere på året besøgte knap 2500 musik- og danseglade børn Koncerthusets Studie 1. Her bød DR indenfor til MGP Galla 2013, som blev fulgt op af et ekstrashow for at følge med den store publikumsinteresse. Til de to shows kunne man opleve alle deltagerne fra dette års MGP optræde sammen til en eksklusiv gallakoncert i Koncerthusets foyer.

Også til næste år blænder DR op for MGP, og talentfulde børn i hobetal er i øjeblikket igennem en lang udvælgelsesproces, hvor i alt 10 finalister til det stort anlagte tv-show skal findes.
Den 15. marts kan finalisterne opleves live på scenen i Arena Fyn til MGP 2014, og traditionen tro ventes tæt på en million danskere at følge med hjemme foran fjernsynet.
Til MGP Galla 2014 optræder alle deltagerne fra MGP 2014 i Koncerthusets Studie 1. Til børne-gallafesten stiller også de bedste MGP'ere fra 2013 op. Børn og barnlige sjæle får altså det bedste fra både MGP 2014 og 2013. Ligesom ved sidste års MGP Gallafest vil det være muligt efter showet at få en autograf og en 'high-5' af deltagerne.

Ramasjang Mysteriet
Vinderen af 'Årets Bedste Børneprogram 2013', Ramasjang Mysteriet, har taget alle børn i hele Danmark med storm.

I en fantastisk underjordisk hule opklarer detektiven Kristian, sammen med en masse børn, store mysterier i Ramasjang. Hvem har snuppet prikken over i fra Hr. Skæg Hvor er Bamses honningkrukke Og Hvad skal Sebastian gøre uden sine kære briller Er skurken Camping Vagn, Ronnie Roligan eller Preben Pølsesnak - Disse mysterier er bare nogle af de mange mysterier, Kristian og hans hjælpere prøver at opklare i det populære tv-program.

Til april kan børn - og deres forældre - opleve alt det live i Koncerthusets Studie 1. Her forsøger Kristian, sammen med et velspillende band, at opklare mysteriet om, hvem der har stjålet hans bukser. Og hvem ved, måske vi også kommer til at møde en af skurkene!

Læs mere her

tags: Danmark, 2013, Arena, storm, koncert, Koncerthuset, 2014, honning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar