torsdag den 23. januar 2014

Nye ejere af netbutikken Babysutten.dk

Et ægtepar fra Varde har købt Babysutten.dk, og ønsker at køre den videre med samme koncept som den altid har haft. At brodere og gravere navn på babyting.
"Glæden ved at give en gave" Babysutten.dk er en shop på nettet, hvor man altid kan finde en gave der er en glæde at give, og en glæde at modtage. De gør meget for at have et flot og bredt udvalg af personlige gaver til det lille barn og et stort udvalg at sutter med indgraveret navn. Shoppen med personlige gaver med høj kvalitet. Stort set broderer eller graverer de på alle deres produkter, der bliver ikke bare sat et klistermærke på, som går af i løbet af kort tid. Selve shoppen babysutten.dk gør de meget for at være så brugervenlig som muligt. Alle, også de mindre it kyndige, skal let kunne finde og købe en gave.

Den 1. maj 2012 overtog ægteparret Susanne og Mikael Kristensen Babysutten.dk. Susanne skulle være den der tog sig af det daglige arbejde. Mikael var med på Ad hoc opgaver. Susanne havde på det tidspunkt et andet arbejde, men Babysutten.dk krævede efterhånden så meget tid at hun sagde sit faste arbejde op og arbejder nu fuldtid på shoppen. Mikaels ad hoc opgaver er efterhånden også blevet et fuldtidsarbejde.

Konceptet med at sætte barnets navn på produkterne som babysutten.dk er kendt for, ønsker de nye ejere at videreføre. Men der er dog kommet nye leverandører ind f.eks. Sterntaler, Bukowski Design og RIC, men de holder bestemt også fast i nogle af dem der har været med i mange år f.eks. Teddykompaniet og Nørgaard Madsen. "Vi troede på ideen med navn på babyens ting, og efter det første år, kan vi kun blive bekræftet i at det var en god ide", udtaler Susanne Kristensen.

Babysutten.dk vil gerne forny sig løbende. I efteråret 2012 valgte parret, Susanne og Mikael Kristensen, selv at begynde at gravere deres sutter med navn, på den måde kunne de nedsætte leveringstiden væsentligt. Noget som mange kunder foretrækker, da sutter ofte er noget man mangler her og nu. Vuggestuer og dagplejemødre i hele landet, ønsker at børnene har sutter med navn på. "Mange kunder er enormt kreative om hvad de får skrevet på sutterne", siger Susanne. Babysutten.dk fortsætter med at gravere navne på sutterne fra følgende leverandører Philips Avent, Nova Baby og Nip.





Læs mere her

tags: 2012, Philips, kreativ, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar