tirsdag den 14. januar 2014

Sangerinden Chelle er legesyg prinsesse i ny musikvideo

Den længe ventede "Princess" musikvideo fra Chelle og Hornung er lavet som en humoristisk og rablende vanvittig tegnefilm blandet med ægte optagelser.
Den spanskfødte sangerinde og sangskriver Chelle lukker os ind i et postmoderne tegneserieagtigt drømme univers sammen med den danske producer Hornung. Deres fælles singleudspil "Princess" er udkommet som musikvideo. Den visuelle fortolkning er iscenesat af produktionsselskabet Thunder Suit Visuals samt den unge fotograf og instruktør Lucas Helth Postma.

Den længe ventede "Princess" musikvideo fra Chelle og Hornung er lavet som en humoristisk og rablende vanvittig tegnefilm blandet med ægte optagelser. Chelle drømmer sig væk og portrætterer i videoen forskellige personligheder i form af en uskyldig, en sexet, en legesyg og en selvsikker drømmeprinsesse.

Drømme giver ikke altid 100% mening og at Hornung pludselig er en abe som skal bokse mod prinsesse Chelle er også et udtryk for, at drømme kan tage en mærkværdig drejning og dét at være prinsesse har sine udfordinger og kampe som skal kæmpes - Chelle vs. Hornung.

Nummeret "Princess" er blevet remixet af den internationale kendte radiovært og dj Swedish Egil, også kendt som The Godfather of Dance Music. Sammen med svenske Carl Noren fra Paul Oakenfolds pladeselskab har Swedish Egil skabt en perle af et remix som har fået en del opmærksomhed på den internationale og toneangivende radiostation Groove Radio International. Ligeledes er nummeret "Princess" blevet remixet af den danske producer Chris Sane, der slut 2013 officielt remixede Funkstar DeLuxe og Kim Wilde. Det sidste remix til at afslutte remixtrilogien er fra produceren K Del, der tidligere var bosat i USA og og havde sin arbejdsgang hos nogle af de kendte og etablerede producere samt lydstudier i Los Angeles området.

I samarbejde med vores strategiske partner Jakob Deichmann "tidligere CEO for Warner Music og Edel Mega Records" er planerne for en verdensomspændende release samt markedsføring af "Princess" projektet ved at være på plads. Vi ser frem til Midem i Cannes 2014 hvor det første internationale skridt af projektet bliver taget.

Læs mere her

tags: USA, markedsføring, Los Angeles, sex, 2013, radio, tegneserie, Warner, sangerinde, prinsesse, Cannes, strategi, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar