mandag den 6. januar 2014

Nisseteater på Teater Refleksion

Hele familien kan få et drys julevarme i december på Teater Refleksion. Thomas Winding har skrevet teksten til årets juleforestilling 'Ja, ja nemlig', der handler om to ensomme storbymennesker, som langsomt forvandler sig til nisser
Igen i år kan børn og voksne komme i julestemning på Teater Refleksion. I år er det med dukketeaterforestillingen 'Ja, ja nemlig', der tidligere har spillet i København. Nu sætter De Røde Heste og Teater Refleksion den op i Aarhus den 4.-18. december.

Der var engang en mand og en kone. Med dem var der ingen ballade. Nej, ikke med de to. Nu skal I se. De to var altid alene, selvom de boede i en storby. Men en dag frøs de om ørerne, og så købte de en tophue hver. Og så kunne man pludselig se dem – eller rettere, man kunne se deres huer.

Thomas Winding har skrevet den finurlige tekst til "Ja, ja nemlig", om et ensomt storbyægtepar som langsomt forvandler sig til nisser.

Det hele fortælles med dukketeatrets magi, hvor storbyens upersonlige stress og jag langsomt fortrænges af naturen og julens magiske poesi i små foranderlige dukketeatertableauer.

En rørende historie
Det er fortælleren i forestillingen, Claus Mandøe fra teatret De Røde Heste, som har taget initiativ til at gøre Thomas Windings julefortælling til en teaterforestilling

"Jeg blev simpelthen så glad for Thomas Windings tekst, der, som altid, har en anden tilgang til tingene end, man forventer. Og her er det blevet til en rørende historie om to små mennesker, der finder deres vej gennem livet." Fortæller Claus Mandøe.

Med sig i kulisserne har Claus Mandøe dukkeføreren Loui Danckert, der er en af Teater Refleksions faste dukkeførere.

"Ja, ja nemlig" spiller 4.-18. december og er for 3-7 årige og deres voksne. Forestillingen varer ca. 40 minutter og er støttet af Statens Kunstråds Scenekunstudvalg.

Forestillingen spiller på Teater Refleksion den 4.-18. december Frederiksgade 72b, 8000 Aarhus C. Læs mere og bestil billet på www.refleksion.dk.

Læs mere her

tags: København, kunst, december, storby, stress,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar