onsdag den 12. november 2014

Furesø Ungeråd har konstitueret sig

Furesø Kommunes første ungeråd er nu officielt konstitueret med en ny formand. To uger efter det første Ungerådsvalg i Furesø Kommunes historie har Furesø Ungeråd konstitueret sig. Som formand blev Muhammed Bektas valgt med et stort flertal i Ungerådet, der også fik flest stemmer ved selve valget. Jon Stjernegård Vöge blev valgt som næstformand, Joachim Hjorting blev valgt som kasserer, mens Kevin Chen rundede konstitueringen af som koordinator for Ungerådet.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Det er en gruppe meget engagerede unge, der alle brænder for at gøre en forskel, og jeg tror på vi kan have gjort en mærkbar forskel allerede inden for det næste år, fortæller Muhammed Bektas.

Konstitueringen skete ved det første Ungerådsmøde afholdt i torsdag d. 6/11. Udover de praktiske ting i forhold til konstitueringen blev der også for første gang diskuteret Ungerådets vision for det næste år. Første videre skridt for Ungerådet bliver således deltagelse i konferencen "FLYT DIG – Det er kun for unge" denne fredag, der er en inspirationskonference til ungeorganisationer rundt om i landet. Vi vil gerne opfordre kommunens unge til at deltage sammen med os – hvordan du gør dette, kan du læse mere om på vores Facebook-side. Her kan du også finde meget mere information omkring det nye Ungeråd.

Det næste møde for Furesø Ungeråd afholdes tirsdag d. 25/11 kl. 17.00 i Farum Kulturhus, og lige som alle andre møder er disse møder åbne for alle. Vi inviterer derfor alle interesserede, unge som gamle, naturligvis inklusiv presse, til at deltage i debatten om fremtidens Furesø for de unge.

For interviewmuligheder, kontakt:
Muhammed Bektas, Formand for Furesø Ungeråd:
42 67 55 12

For yderligere praktiske informationer, kontakt:
Kevin Chen, Koordinator for Furesø Ungeråd:
60 89 80 37


Læs mere her

tags: interview, Kulturhus, Farum, Facebook, organisation, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar