onsdag den 12. november 2014

Tid til at betale tilbage i Hoptrup

Hævn og de svære familieforhold er i centrum for årets store musical produktion på Hoptrup Efterskole – rockmusicalen PAYBACK. Gennem de sidste 8 år er der hvert år blevet opført en Danmarkspremiere på Hoptrup Efterskole, og i år er ingen undtagelse. Onsdag den 19. november kl. 19.30 åbner dørene til premieren på rockmusicalen PAYBACK, der er en historie om jalousi, misundelse, ambitioner og de stridigheder, der kan plage en familie gennem mange år.

- Vi kan selv vælge vores venner, men din fætter vil altid være din fætter, uanset hvad du gør. Og hvad han gjorde, da I var børn, vil følge dig resten af livet. Derfor er relationerne i en familie så vigtige at forholde sig til, siger Lars Thelonius, der har skrevet og instrueret PAYBACK.

I løbet af historien om pige-rockbandet PAYBACK fører en række hændelser i en domino-effekt til, at de tre kusiner Lisa, Emma og Josefine ender i det ultimative opgør om, hvem der er familiens dygtige pige. Lisa har altid været alles yndling, men da Emma får chancen for at blive forsanger i PAYBACK i stedet for netop Lisa, tager tingene en katastrofal drejning. Samtidig med at Lisa bærer på en stor sorg og bekymring derhjemme…

- Det er måske min indholdsmæssigt mest ambitiøse musical – men samtidig har vi valgt at lave en rockmusical, så vi har muligheden for at skrue helt op for al lyd og lys, hver gang der er mulighed for at holde en fest på scenen, siger Lars Thelonius.

Sønderjyllands største musical

Hoptrup Efterskole er kendt for et meget højt ambitionsniveau omkring produktionerne. Over 80 medvirkende på den 200 m2 store scene danner castet i en forestilling der er fyldt med sang, dans, musik og stærke skuespilpræstationer.
Forestillingen spiller 7 gange i løbet af uge 48 og det forventes, at over 2000 publikummer lægger vejen forbi. Så uanset om man måler i antal medvirkende eller i publikumsantal, findes der næppe nogen egenproduceret musicalopsætning i Sønderjylland, der kan overgå det, der foregår i Hoptrup.

Cecilie Hørløck fra Aabenraa spiller rollen som den fantastiske sanger Lisa, der altid har været god til alt – og derfor har drevet kusinen Emma ud i et inderligt had:

- Det er megafedt at arbejde med musicalen, og jeg glæder mig meget til at vise den til så mange mennesker. Jeg vidste godt, det ville blive hårdt arbejde, men det har alligevel været hårdere end jeg troede. Men samtidig er det en stor chance for mig til at lære noget nyt og finde ud af, om det er dén vej, jeg vil satse på, siger Cecilie, der også lægger ansigt til årets plakat.

PAYBACK er skrevet og instrueret af Lars Thelonius, mens musikken er skrevet af John Sørensen, enkelte af numrene sammen med Lars Thelonius. Koreografierne er lavet af Marianne Skaarup og Kristian Studsgaard.

Du kan læse mere om PAYBACK og spilletidspunkter, samt købe billetter på www.hoptrupefterskole.dk, eller du kan finde skolen på Facebook.

For mere information, kontakt venligst:

Instruktør Lars Thelonius: 2670 1281
Cecilie Hørløck, "Lisa": 2942 7733
Forstander Ken Petersen: 2364 7222

Læs mere her

tags: Danmark, billetter, Facebook, Aabenraa, Sønderjylland, rock, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar