torsdag den 31. marts 2016

Cam Cam er interiør til de mindste


Det danske mærke Cam Cam har sat dagsordenen for luksus og lækkerhed til de mindste. Designet er minimalistisk og nordisk, med et strejf af farver i sarte nuancer.Sara Giese Camre synes ikke hun kunne finde det helt rigtige stof og mønster til det interiør hun manglede til sin baby. Hun fandt derfor selv nogle liberty stoffer, og gik i gang med sin egen lille produktion. Inden længe begyndte folk at bestille, og Sara fik mere end travlt med at sy. Til sidst havde det grebet om sig, og hun stiftede virksomheden Cam Cam, og begyndte at designe og producere på et mere professionelt niveau.

Inspirationen til mønstre stammer fra en studietur i 2008. Fundamentet hviler på nogle gamle japanske mønstre, som er tegnet op så det matcher den nordiske stil.

Cam Cam er i sær kendte for deres legetæppe, som i stor stil pryder babybilleder på instagram. Tæpperne er i god kraftig kvalitet, og der er quiltede syninger i de flotte japanske mønstre.

Med årerne har Cam Cam udviklet mange varegrupper, og omfatter i dag babytæpper, sengetøj, ammepuder, uro'er, lamper, puder, nattøj, undertøj og meget mere. Udviklingen står ikke stille. Sara Giese Camre finder blandt andet inspiration på sine 4 årlige rejser til Paris, hvor det blandt andet er deres unikke farveunivers hun er faldet for.

Cam Cam er blandt de førende interiørmærker hos den velkendte danske webshop House of Kids.


Læs mere her

tags: 2008, virksomhed, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar