mandag den 7. marts 2016

Unik konfirmation med personlige fotoprodukter


Efter mange måneders forberedelse er konfirmandens store dag endelig kommet. Trosbekendelsen sidder på rygraden, festlokalet er pyntet, maden bestilt og tøjet hænger klar på bøjlen. Her stopper lighederne til alle de andres fest dog. Med fotoprodukter fra CEWE har du nemlig muligheden for at gøre alt fra invitationerne til konfirmationsfesten og takkekort fuldstændig unikke og personlige.CEWE CARDS før, under og efter festen
Sæt allerede stemningen for festen med dine indbydelser. Med CEWE CARDS kan du bruge dine egne fotos på dine indbydelser, og du får et utal af designs og layouts stillet til rådighed, så du kan give dine invitationer lige præcis det udtryk, du gerne vil have. Sørg for, at der er en sammenhæng og rød tråd før, under og efter festen ved også at designe dine bordkort, menukort og takkekort med dine egne fotos.

En sjov detalje er at vise konfirmandens rejse fra baby til ung gennem de mange kort, der hører til en konfirmation. Invitationerne har måske et babybillede påtrykt, mens bordkortene har et billede af konfirmanden i dag og takkekortene slutteligt et billede af konfirmanden i sit fine konfirmationstøj.

CEWE CARDS fås fra vejl. pris 4,90 kr./stk. Leveres i sæt med 10 stk. inkl. kuverter.

Kreative ideer til den personlige fest
En sjov og anderledes måde at lave bordkort på, som afspejler den moderne konfirmand, er ved at fremkalde dine billeder som Retro Prints. Bordkortene kan derfor enten være et foto af hver gæst, eller det kan være et eller flere forskellige fotos af konfirmanden, hvor du i designsystemet direkte skriver navnene på gæsterne under billederne. Retro Prints egner sig også særlig godt som et personligt kort til konfirmanden.

En unik og hyggelig borddekoration er stearinlys, der bliver sat godt fast i en glasflaske. Prikken over i'et er, hvis flaskerne er dekoreret med fotoklistermærker, der viser konfirmandens liv fra baby til ung. I stedet for lys og flaske kunne syltetøjsglas pyntet med fotoklistermærker af konfirmanden også fungere som en sjov sangskjuler eller som en personlig gave, hvor glasset f.eks. er fyldt til randen med mønter.

Retro Prints fra CEWE fås i sæt med 16, 24 eller 32 stk. fra vejl. pris 134,00 kr. pr. sæt.
Fotoklistermærker fra CEWE fås i sæt med fire, otte og 16 fra vejl. pris 29,00 kr. pr. sæt.

Personlige gaveideer til konfirmanden
Et sikkert gavehit hos konfirmanden er en CEWE FOTOBOG med billeder fra konfirmandens liv. Du kan designe CEWE FOTOBOGEN præcis, som du vil have den. Du vælger selv format, papirtype, indbinding, design og layout. I fotobogen har du via QR-koder desuden mulighed for at integrere videoer, som komplementerer billederne i bogen. Derfor er en CEWE FOTOBOG også absolut den mest personlige gave, du kan give.

Teenagere elsker plakater. Så hvorfor ikke lave en personlig plakat med de bedste fotos af konfirmanden
Eller hvad med et personligt mobilcover med et fantastisk billede påtrykt til konfirmanden Der er uendelige muligheder for at gøre dagen uforglemmelig for konfirmanden. Du kan finde mere inspiration på CEWEs temaside: http://www.onlinefotoservice.dk/temaer/konfirmation.html

CEWE FOTOBOG i formatet stor fås fra vejl. pris 162,95 kr.
CEWE luksus plakater fås fra vejl. pris 49,00 kr.

100 % tilfredshed
Det vigtigste for CEWE er, at kunden er tilfreds med sine produkter. CEWE garanterer derfor den højeste kvalitet og service – til enhver tid. Det betyder, at der er 100 % tilfredshedsgaranti på de fire brands: CEWE FOTOBOG, CEWE KALENDER, CEWE VÆGBILLEDE og CEWE CARDS. Skulle kunden derfor – på trods af passende håndtering – inden for tre uger efter modtagelsen opdage en grund til at være utilfreds, producerer CEWE ordren på ny eller tilbagebetaler købsprisen.

Læs mere her

tags: OB, Teenager,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar