fredag den 4. marts 2016

Skolepatruljer gøres mere sikre


Nye skolepatruljeanlæg i Bredebro, Skærbæk og Øster Højst skal gøre skolevejen mere sikker. Yderligere fire nye anlæg er på vejTønder Kommune har netop forbedret trafiksikkerheden ved Bredebro Filialskole, Skærbæk Distriktsskole og Øster Højst Filialskole, idet skolepatruljerne er gjort mere synlige ved hjælp af skolepatruljeanlæg.

Skolepatruljeanlæggene består af de velkendte advarselstavler, der viser to børn, som sammen med en undertavle med påskriften "Skole", en afstandsangivelse (fx 0-150 m), samt to gule blink tydeligt viser, at der er tale om en skolevej. Blinkene vil være tændt, når skolepatruljen arbejder.

- Sikker skoletrafik har høj prioritet i Tønder Kommune. Derfor er der i år afsat midler til yderligere fire anlæg, som opsættes på Søndergade og Nyboder i Toftlund, Vænget i Løgumkloster og Skærbækvej i Arrild. Med dem ønsker vi at gøre vejen til skole endnu mere sikker for eleverne, udtaler trafiksikkerhedsmedarbejder Anders Hørkjær Pedersen.

Anders Hørkjær Pedersen opfordrer desuden til, at bilister respekter skolepatruljernes arbejde og i øvrigt til at tage særligt hensyn, når de kører i nærheden af kommunens skoler.

Læs mere her

tags: Skærbæk, Tønder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar