torsdag den 6. september 2012

Ny konferencevirksomhed åbner med En skole i særklasse - visioner for folkeskolens fremtid

Generator foredrag og konferencer er en ny virksomhed, der er udsprunget af TURBINE Forlaget i Aarhus. Virksomheden er etableret af forlaget i samarbejde med fagbogsforfatter og foredragsholder Per Straarup Søndergaard, der har mange års erfaring indenfor den pædagogiske verden.

Første konference arrangeret af Generator er En skole i særklasse visioner for folkeskolens fremtid , der afvikles 22. november 2012 i Odense. Konferencen er inspireret af Steen Hildebrandts meget omtalte bog Børnene er det vigtigste , der udkom i foråret. På konferencedagen er der ud over forfatteren selv mulighed for at høre fremtidsvisioner fra Hans Henrik Knoop, Per Fibæk Laursen og Lars Olsen om temaer som god undervisning, motivation og skolens sociale udfordring.

Generator vil fremover markere sig med konferencer om skole, uddannelse og ungdomsliv. En vinterkonference om unges digitale trivsel er planlagt, ligesom en forårskonference om det forebyggende, pædagogiske arbejde med udsatte børn og unge er på programmet.

Sideløbende med konferencer udbyder Generator et foredragsprogram, der spænder vidt. Der er fx tv-kokken Claus Holms kulinariske foredrag, radiosportsjournalisten Erik Nielsens sindsoprivende OL-erfaringer, farverige truckerhistorier leveret af Georgia Boy, ghettodrengen Fadi Kassems forvandling fra rod til rollemodel og Malene Fenger Grøndahls foredrag om Europas største mindretal, romaerne.

Har du spørgsmål til og om Generator foredrag og konferencer, så kontakt Jesper Tolstrup på tlf. 86127916 eller Per Straarup Søndergaard på tlf. 51228169.
Tjek også www.foredragogkonferencer.dk


Læs mere her

tags: Europa, uddannelse, Lars Olsen, Odense, radio, OL, 2012, virksomhed, folkeskole, journalist, undervisning, motivation, sprog, forfatter, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar