lørdag den 29. september 2012

Sæbeboble-topmøde på Experimentarium

Et topmøde er traditionelt set et officielt møde mellem statsoverhoveder. Og de handler ofte om politik. Men tilføjer man sæbebobler bliver det hele lidt mere festligt. For første gang i verden afholder Experimentarium sæbeboble-topmøde med de ypperste sæbebobleoverhoveder fra hele verden.

Når Experimentarium i weekenden den 28.-30. januar for sjette år i træk åbner dørene for et boble-begejstret publikum er det med internationale sæbeboble personligheder fra hele verden. Yulia Pavel, Rumænien. Sterling Johnson, USA. Björn Böttcher, Tyskland og legendariske Tom Noddy, USA Listen er lang og i alt lægger mere end 15 internationale sæbebobleentusiaster vejen forbi til verdens første sæbeboble topmøde i dagene 25.-28. januar. Og i weekenden kan hele Danmark opleve de utrolige sæbeboblekunstnere.

Pust, blæs, leg og lær og sæt fuld gang i sæbeboblerne.

Kan du jonglere med Sæbebobler Eller lave skulpturer af de sarte bobler Og kan du selv være inden i en sæbeboble Intet er umuligt og hele familien kan blive udfordret. Der er et utal af shows, værksteder og aktiviteter rundt om i hele huset, så der er noget for enhver smag. Byg fx dit eget sæbeboble-jern, oplev Tom Noddys magiske sæbebobleshow, spil ABCitys nye sæbeboblespil eller lav et forsøg i boblebaren.

Pressen

For pressen er der masser af sæbeboble personligheder som gerne stiler sig til rådighed for en skævt interview eller gode billeder.

- Se fx Tom Noddy i David Lettermans Show her
http://www.youtube.com/watch v=np4n5PPIa38

- Se program for festival her
http://www.experimentarium.dk/forsiden/udstillingerne/events/saebeboblefestival/program/

- Billeder til omtale kan downloades her
http://www.experimentarium.dk/forsiden/pressecenter/pressebilleder/aktuelt/

For yderligere information kontakt: Allan Richardt Jensen eller 2679 4080.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, Tyskland, interview, politi, Rumænien, downloade, kunst, David Letterman,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar